Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Nádech, výdech..mnozí tu píšou, že by filmu prospěla delší stopáž, nebo nedabování slovenských "herců" do českého jazyka, nebo že to postrádalo, cituji "US fílin´". Já tvrdím, že všechny tyto neduhy bych odstranil tak, že bych podobnou hovadinu vůbec netočil. Je zajímavé, jak pokaždé, když se objeví nějaké podobné monstrum, prsí se hned nápisem jakožto "první svého druhu". Tohle je prosím pěkně čím první? Mírou idiocie?(a to jsem viděl jenom trailer, který by podle místních cristovaofilů ještě jůes fílin´ měl obsahovat narozdíl od filmu jako takového), nebo možná právě zakomponováním největšího břídila a prznitele jazyka českého. Pak se má společnost divit, že ze škol vylézají taková individua bez špetky nadhledu a inteligence, když si celé dny na svých smartfounech pouštějí jeho žvatlavou anglo-češtinu a pak tak hlavně mluví..."pojďme mu bezmezně fandit a uctívat ho, i když nevíme proč", řekla si jednoho dne všechna telata a od té doby žijí na youtube šťastně až dodnes... ()

einar 

všechny recenze uživatele

Tak. Motív prestal byť originálny tak v roku 2004, čo štastný výber nebol. Ďaľším ošemetným problémom sú profi tanečníci, teda aj neherci. Koho baví hip hop tancovanie toto asi bdue brať ako pridanú hodnotu, ale čo prostý divák. Potom z toho vznikajú komické situácie ako sa Poruchovi pri dialogu s Havranovou, ktorá je hore bez nonstop utekajú oči smerom dole, lebo nedokáže udržať pohľad. Plusom je zákulisie fungovania realityshow aj ked to bolo podľa mňa mierne vyhrotené ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Talentovým soutěžím naštěstí dávno odzvonilo, ale neuškodí si připomenout, o jakou žumpu se jednalo. Jediné nosné téma jsou zákulisní hrátky v TV produkci. Jinak je to pouze sestřih tanečních čísel prokládaný jalovými dialogy o vztazích a rodinných problémech. Kombinace áčkových a ochotnických herců je znovu nepřirozená. Oči bolí především z krále všech buzerantů Jankoviče a zklamal i lingvista Benny Cristo Obamo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Free, cool, crew. Drsní hoši, hbité spoře oděné dívky. Nějaký ten dějový kotrmelec, nějaký ten darebák v zákulisí, nějaká ta láska. A hlavně epická taneční čísla. Tak nějak všechno bychom plnili, ovšem u zbytku opisujeme velmi zoufale a na zahraniční vzory jednoduše nemáme. Což je s ohledem na jejich kvalitu o dost větší průšvih, než by se mohlo zdát. Není to úplná katastrofa, ale jednotlivá čísla (ač jsou vesměs povedená) jsou v podstatě jen atrakcí a nějaké pevné dějové švy okolo jsou potřeba. Jenže ty chybí. Zatímco většina členů skupiny plošší být snad už ani nemůže, my si všímáme hlavně tanečnice Mary, která vyrostla v dětském domově a nyní našla oporu v lídru skupiny Buddym. Jenže Buddy je trochu hajzlík, takže ona začíná mít blíž k outsiderovi Hugovi. Samotná soutěž, do které se skupina přihlásí, je navíc zmanipulovaná a prahnoucí výhradně po divácké sledovanosti, takže zelenou mají hlavně intriky a vytahování špíny na jednotlivé členy. A tady zatraceně selháváme. A zatímco dramaturgyně soutěže netuší, co mají za lubem producent a režisér, skutečný dramaturg u filmu chyběl asi úplně. Leccos na sebe totiž nenavazuje, nedává smysl. Zápletka je chatrná, zbyla jen melodramatická všednost a prázdnota. Průšvihem je pak i český dabing, který tahá za uši, a holt máme potřebu z našich východních sousedů dělat ještě víc nevěrohodné postavy. Režisérka Andrea Sedláčková má tři nominace na Českého lva, za tohle by ovšem zasloužila lehce přes prsty. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že to bude fany gylty pležr, mén. Backstage má výhodu v tom, že působí skromně, Není to klasický kalkul jako jiné české komedie poslední doby. Na tvorbě se očividně podíleli lidé, co chtěli natočit něco dobrého. Že výsledek působí, jak kdyby jej natočili puberťáci sjíždějící americké taneční filmy, je pro filmového fanouška jen dobře. Kombinace trapných anglických hlášek, špatných neherců, technicky špatného a vůbec celkově nesmyslného českého dabingu, rádoby objevného příběhu s klišé zvraty, to vše prakticky bez nadhledu. Jako nechtěná komedie Backstage funguje. Není to frustrující sračka, dobře jsem se bavil. A abych jen neshazoval, místy to má překvapivě dobrou kamerou. 40% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)
  • Pri finále majú tri skupiny rovnaké SMS číslo, pričom ale v základných kolách mala každá skupina vlastné SMS číslo. Hlasovanie preto nemohlo fungovať. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama