Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Krvavé, nekompromisní a perverzní. Asi těmito třemi přívlastky by se dal nejlépe charakterizovat zatím poslední animák z dílny DC Animated a to přesně v tomhle pořadí. Přes vhodné propriety pro tuhle nesourodou partu bohužel nebylo z látky vytěženo úplné maximum a třeba předchozí Assault on Arkham byl kvalitativně o kus výše. Zde se mi zdá, že chemie mezi postavami nefunguje až tak dobře. Naproti tomu vše táhne nahoru hláškující Harley a hlavně intermezzo se striptérem/Fatem. Animace postav je povedená, to samé se ale bohužel nedá říci o zbytku světa, který častokrát působí dost odfláknutým dojmem. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Alespoň v těch animácích nakopává DC Marvelu pozadí. Suicide Squad: Hell to Pay nabízí přesně to co jsem chtěl vidět. Podrazy, záporáky, jenž si nebojí ušpinit ruce, krvavé akční scény, a hodně ujetý humor. Příběh má velmi slušné tempo a dobře pobaví, a neurazí. Objevují se zde méně známe postavy, což vůbec není na škodu, protože se s nimi dá mnohem lépe pracovat, než kdyby zde byly ty nejznámější padouši. Suicide Squad: Hell to Pay je velmi slušný animák, který fandy DC nemůže urazit. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti tomuhle https://www.csfd.cz/film/363631-batman-utok-na-arkham/komentare/ se jedná o slabší záležitost. Příběh je slabší (hledá se jakási karta zajišťující vstup do nebe) a příjde mě zde až moc postav navíc ke konci to zavání slátaninou jelikož každý zrazuje na počkání. Pochválit se tak dá brutalita zhruba 1 až 2 vtipné hlášky a postava Coperheada. P.s. to Wallerová nepoznala, že Frosty nemá ten čip nebo jakým způsobem ji pak sledovala, když jí to ten Zoom vytáhl? ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ale to vůbec nebylo pro děcka! Od takového animáku jsem to nečekal. Krví se opravdu nešetří, i když je jen animovaná. Taky docela drsná mluva a mertvolami se to jen hemží a chcípají i postavy, u kterých bych to nečekal. Krása. Takhle to má vypadat. Děj sice přece jen trochu jednoduchý, možná až blbý, ale vyvažuje to ten zbytek. Vyváženost sice znamená průměr, ale kvůli překvapivosti lehce zvýším na 3 hvězdy, protože jsem se relativně bavil. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

O 2 třídy slabší jak předchozí animák s touto pošahanou partou rozehranou. A nejsem si rozhodně jist,zda chci DC animáky s takovým množstvím krve a nechutnými sexuálními konotacemi. Na to máme Vertigo. Takto Rkový film bych rozhodně víc bral v DCEU,než v DCAU. Plus je,že zdejší sestava je téměř totožná jako u předchozího animáku patřícího ale do Arkhamské herní série. A jedná se o 2.nejdelší DC animák (tím 1.je logicky Dark Knight returns se svými 150min.). A na závěr bych se chtěl vysmát tvůrcům,když zabili (!) nezabitelného a nezničitelného Vandala Savage. Opravdu, když píšu scénář, tak bych se měl kurňa aspoň kouknout na základní historii DC postav. Zvláště je to dost podivné u tvůrců, kteří toho mají už sakra co za sebou. No, pro neznalce, ne fakt,V.S.nemůže zemřít, natožpak být zabit. Stejně nemožné a nesmyslné, jako Zodova smrt v MofS. P.s. viděno s čistou hlavou, odproštěnou od všech těch superhrdinů a musím zvýšíti na 4. Už jen kvůli kpt.Bumerangovi. Jeho hlášky a glosy jsou prostě nezapomenutelné. Jo a H.Quinn jede. Ostatně,jako vždy. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama