Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek má docela dost nelogičností, ale když jsem sledoval bitky, říkal jsem si, že tady někdo prostě chtěl, aby to vypadalo dobře a nápaditě. Jamie Foxx tu hraje celkem strašně, Michelle Monaghan a její pátrání je o ničem, ale stejně to v sobě má náboj a drive, který mě chytnul, a to i přes předvídatelnost děje. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné, tuctové a úplne nezábavné béčko s nepochopiteľne dobrým kastingom (nečítali scenár?). Podpriemerný scenár (nenarazil som v ňom snáď ani na jednu aspoň trochu originálnejšiu vec) a veľmi slabá akcia. A hlavne je jej strašne málo; „čistých“ akčných scén je tu minimum (!). Občas niekto niekoho zastrelí a raz za čas Jamie Foxx niekomu kopne medzi nohy, ale kto čakal jamiefoxxovskú kópiu 96 hodín, bude sklamaný. Akcia samozrejme nie je všetko, ale práve preto som hneď na začiatku zdôraznil prítomnosť biedneho scenára. V Noce pomsty totiž nie je ani akcia, ani nič iné. Dialógy sú slaboduché, postavy sa dajú charakterizovať jednou vetou a zvraty sú jedno veľké klišé. Jamie Foxx je dobrý herec a má charizmu, ale toto mu nevyšlo, toto podpísať nemal, s takto vytvorenou rolou herec oscarového formátu nemá čo urobiť, to je skôr pre Scotta Adkinsa alebo Franka Grilla. Jamie zrejme chcel mať vo svojej filmografii tiež aspoň jedného nasra*ého fotríka, ale toto ozaj nie je druhých 96 hodín (ani John Wick, či Equalizer), ale skôr ďalšie 3 dni na zabitie, Gunman: Muž na odstrel a I Am Wrath s Travoltom. Navyše, Jamie je na takúto úlohu mladý, nemá ani päťdesiat. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama