Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trojka určitě na předchozí neztrácí tolik, jak by se možná na první pohled zdálo. Vyrovnal to perfektní záporák a Axel méně kecá a víc dělá. Kecací scény totiž přišly do starších kousků, takže jestli jste měli rádi Axela právě proto, možná Vás trojka trochu zklame, ale je to stále Axel a mnoho neztratil (film). 60%=3/5 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V kolik hodin ten zábavný park otevírá?......... Úvodní "hudební" scéna je výborná. A my se dostáváme zpět z Detroitu do Beverly Hills. CITÁT - Pokud máte na svém pozemku bezdomovce, zmáčkněte 15............. Atrkce "útok mimozemšťanů" je velmi dobrá. Wonder World??? Axel!!!! Pravdu? Už to nemá ten správný náboj jako dva předcházející příběhy. Nemá to ten říz a někdy se můžete i nudit. Málo akce a když už je tak je přehnaná (kolotoč), dialogy už také stárnou a je jich tu málo, hudba sice stejná, ale jako by se do tohoto příběhu nehodila, no prostě jen takový průměr. CITÁT - Je to nebezpečný šílenec......... Akce kolem jedné nejmenované atrakce ve WonderWorldu je nepřesvědčivá a ani moc povedené (závěr příběhu). Je to sice stále sranda, ale už to umírá. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého…Axel Foley je zpět, ale už bohužel není to, co býval. I tentokrát se dočkáme vcelku dobré (průměrné) akční podívané, okořeněnou o krimi zápletku a kapku toho humoru. Toho je tu však vskutku tentokrát poskrovnu a ač bych nevěřil – je znát i absence Taggarta, protože Billy Rosewood je bez něj poloviční a nováček Hector Elizondo byl jen taková znouzectnost bez zajímavé charakteristiky. Na druhou stranu tu byl zajímavý záporák a i počet mrtvých nebyl vůbec zanedbatelný. Jak už jsem však poznamenal, je to jen obyčejný průměr…50% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) Ale jo, třetí díl je taková ta neškodná blbina, která se nejvíc hodí, když je člověk bez nálady nebo unavený. První díl byl vcelku solidní, druhý už mě moc nebavil a tento je docela povedený. Místy se zasměju, nebo spíš trochu pousměji nad výborným Eddiem Murphym, který se zde opět ze všeho vykecá. Oproti předchozím dvěma dílům je zde sem tam o něco více akce. Taková obyčejná, střílení, ale co … Ostatní postavy jsou v pohodě. Děj řešit nemusíme, je jednoduchý. Především se to odehrává na pouti, kde mě nejvíc zaujala jedna scéna, kdy Murphy přeskakuje z jednoho porouchaného kolotoče z kabiny do kabiny. Hudba je povedená jako vždy u téhle série. Nemám, co už bych dodával. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama