Reklama

Reklama

Terapie

(seriál)
  • angličtina In Treatment (festivalový název)
Trailer 1
Drama / Psychologický
Česko, (2011–2019), 48 h 6 min (Minutáž: 21–29 min)

Série(3) / Epizody(116)

Obsahy(1)

Terapie je český seriál věnující se terapii lidem s psychickými problémy. Psycholog Marek Pošta (Karel Roden) se každý týden setkává s pěti klienty – pacienty, kterým se věnuje od pondělí do pátku. Formát seriálu je převzatý z izraelského seriálu BeTipul, ze kterého vycházel i americký seriál V odborné péči. (sator)

Recenze uživatele teacher k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2011) (S01) 

Mám velký respekt k herecké práci Karla Rodena-typ postavy, který vytvořil v seriálu Terapie, je mi blízký jednak tím, jak se "vypořádává" s jednotlivými pacienty, jednak tím, že i on sám=doktor, je "jen" člověk s vlastními pochybnostmi a chybami. ()

Série 2 (2013) (S02) 

Zatím zhlédnuto 16 dílů a musím se přidat k těm, kteří "dvojku" považují za lepší jedničky.Hlavně se mi líbí středy a čtvrtky,pátky mám rád díky autoanalýze samotného Marka Pošty :) Úterků se děsím ve smyslu toho, kam až jsou dva sobci ochotni zajít v zájmu sama sebe,ale neřešit vlastní dítě a jeho zájmy (mám dvě dcery a nedokážu si představit,že by byly rukojmí našeho manželského vztahu tímto způsobem).Pondělky s Terezou Brdodskou, alespoň dle mého názoru, jsou zcela jiné než zbytek seriálu, nějak mi tam nesedí. To se však může ještě změnit-uvidíme.Zatím celkově zcela jednoznačně za plný počet... ()

Reklama

Reklama