Reklama

Reklama

Záhady Frankie Drakeové

(seriál)
  • Kanada Frankie Drake Mysteries (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Kanada, (2017–2021), 29 h 12 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Eugene Clark, Wendy Crewson, Rebecca Liddiard, Lauren Lee Smith, Derek McGrath, Sean Sullivan, Grace Lynn Kung, Steve Lund, William Melling, Paul Amos (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Pořad se odehrává ve 20. letech v Torontu. Ojedinělá skupinka soukromých vyšetřovatelek se pouští do případů, kterým se policie vyhýbá. Společně vzdorují předsudkům a konvencím a v době změn a nadějí je jejich pohlaví tou největší výhodou. Tyto vyšetřovatelky se nezaleknou případů ze všech sfér Toronta, od církevních sborů, koupajících se krásek po raný filmový průmysl a soukromé večírky společenské smetánky. Nebojácné dobrodružky Frankie a Trudy se dostávají do všemožných potíží, z nichž však vždy naleznou cestu ven. Jsou to vyšetřovatelky nového světa. Je na ně ale tento svět připraven? (Viasat)

(více)

Recenze uživatele Muttinka k tomuto seriálu (1)

Záhady Frankie Drakeové (2017) odpad!

Crabtree, bývalí policista? Vážně? Na nic lepšího nepřišli? Byla jsem zaražená, už když se v prvním díle objevila postava Ernesta Hemingwaye. Dokonce jsem v jednom díle zaslechla jméno Howarda Cartera, objevitele Tutanchamonovy hrobky. Navíc to hodně připomíná seriál Vražedné záhady slečny Fisherové a jelikož ten je z let 2012 - 2015, tak je jasné kdo od koho opisoval. Jak jsem koukala, tak to má stejné tvůrce jako Případy detektiva Murdocha, ale ten byl originální a i když mi občas trochu vadili postavy podle skutečných osobností, tak mi to nevadilo tolik, abych na to přestala koukat. Už jen proto, že ty postavy z reálného světa nebyly v každém díle. Za to tady mi to vadí hodně. Nikdy nepochopím proč, když uspějí s jedním seriálem musí přijít s druhým stejným a půl námětu si půjčit ještě jinde. Dívala jsem se na to spíš z nudy, protože v televizi nic nedávali, ale díl od dílu mě to bavilo méně a méně, ale teď už jsem s tím skončila úplně. To, že je to z 20. let a že detektivkou je žena, která si nemusí vydobývat svou pozici v mužském prostředí. To mi zkrátka nestačí. To už by se mi víc líbilo kdyby hlavní postavou byla Mary Shaw. Trošku naivní dívka, která si, ale umí dát dvě a dvě dohromady. Názorný příklad odpadu. ()

Reklama

Reklama