Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (907)

pavlosji 

všechny recenze uživatele

Ethan Hunt v plné síle zachraňuje svět...že je to stále dokoka? Proto na takové filmy do kina chodíme. Za mě výborný. ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

Je to rovnaká volovina ako predošlé diely, tvorcovia však majú k dispozícii vysoký rozpočet, preto skúšajú nové stunty a bavia sa točením nových akčných sekvencii a to je asi to, prečo sa to oplatí vidieť. Inak to nie je nič pre diváka hľadajúceho nejaký zrelý akčný film, skôr letná žánrová jednohubka. Dejovo sa v tom dá celkom pekne stratiť, lebo každých 5 minút sa plány menia, no vždy sa dá rozlíšiť kto je dobrý a zlý. Ja som osobne čakal, že ten vizuál bude viac cool a bude to v kľúčových scénach menej hlúpe, no vyslovene nuda a znechutenie to nie. Mission Imposibble niekde od 4. dielu ostáva stále na tom istom bezpečnom mieste. ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl regulérně nahypovanej. Skvělé ohlasy a recenze ze světa ve mě tento pocit jen rozdmýchali. Vyrazil jsem tedy do letního kina na premiéru a můžu s radostí říct, že jsem nebyl zklamán. Upozorňuju na lehké spoilery. Začal bych menší výtkou a tu musím udělit příběhu. Přišel mi takovej zbytečně zmatečnej, ale jako prostředek pro skákání z jedný akční scény do druhý posloužil skvěle. Teď už udu jenom chválit. Akční scény jsou opravdu našlapaný, asi opravdu nejlepší pocit z akce od Mad max: Fury road. Všechno je to samozřejmě postavený na vynikající kameře a střihu. Velký palec nahoru si taky zaslouží herecký kolektiv okolo Toma Cruise. Ten chlap je možná členem nějaký příblblý sekty, ale to vůbec neznamená, že je to jeden z nejlepších herců v Hollywoodu, kterej je v herecké i fyzické formě už přes 35 let. Jestli budu jen z části pohyblivej jako on v 56 letech, tak budu děkovat bohu. Zároveň se zdá i jako fajn chlap, takže za mě má jen uznání. Co se týče Cavilla, tak ukazuje, že to není jen Superman, ale zvládne i zápornou roli. Co se týče hudby, tak to kromě hlavní znělky není nic extra zapamatovatelnýho, ale v rámci filmu funguje dobře. 85% ()

HSGID 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to bolo dobre pokračovanie ale určite nie na 5/5 . Podľa môjho názoru si myslím že MI by už nemalo mať ďalšie pokračovanie lebo to už človeka nemá čím osloviť keďže je to v podstate stále jedno a to isté. Veľmi ma sklamalo v tejto časti že tu nebola scéna kde agent Hunt preniká niekam kam je to nemožné ale s jeho geniálnym plánom tam dokáže preniknúť. Bojové scény boli parádne ale v podstate neboli ničim výnimočné keďže ich môže človek nájsť už v každom akčnom filme. Takže 3/5 viac nemôžem dať ()

FakeRocket 

všechny recenze uživatele

NÁŘEZ! Takhle jsem se v kině nebavil od Blade Runnera 2049! Žádný zbytečný kecy, dost akce, humoru a Cavilova kníru. Hunt a Benji jsou fakt LEGENDÁRNÍ. Jednoznačně nejlepší mise. ()

Lady_Gaga 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá byla Paříž, pak se to trochu kouslo a honička vrtulníků to vrátila do hry. Bohužel musím porovnávat s předchozím dílem, který byl prostě lepší. Sem sice nacpali všechno (snad kromě dinosaurů), ale už to bylo dost křečovité. Hodnotím na 3️⃣➕ (ale protože jsem hodná holka, zaokrouhluji směrem nahoru). ()

flajboj82 

všechny recenze uživatele

Jedním dechem...vynikajici akcni film...nektere sceny “pritazene za vlasy”, ale to od takoveho filmu cekam...opravdu doporucuju ()

stan05 

všechny recenze uživatele

Po X letech jsem odcházel z kina naprosto nadšen a uspokojen. MI Fallout je film, na kterej jdeš a dostaneš přesně co chceš. Výborná akce, promakaný honičky ulicema Paříže, překvapivej soundtrack a nestárnoucí Cruise, před jehož fyzičkou smekám. Nemůžu se ubránit dojmu, že kde hraje tenhle prcek, to je prostě hit. ()

Kaschul 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší díl. Akční scény bez CGI, takový old-school se už moc nevidí. Je to klasika, na které vás dějově asi už nic nepřekvapí. Formálně jde ovšem o velmi kvalitní podívanou. Jo, a to vykrádání Temného rytíře jim odpouštím. :-P ()

52637 

všechny recenze uživatele

Akcni jizda s Cruisem uz poseste na nesplnitelne misi a stale dobry. Zvlast kdyz na to koukate a rikate si jak muze delat v tomhle veku ty kaskadersky kousky sam Cruise a porad pritvrzuje. Vubec nestarne ()

Kpitbull 

všechny recenze uživatele

Ou, tak tohle bylo něco. Honičky ve stylu Ronina, špionáž, vraždění, akce, výprava, zápletka, láska. Chybí uz jen bitka s dinosaurama a mimozemšťani. Neskutečný. ()

Jackal07 

všechny recenze uživatele

Proč?? Proč?? Proč jste to zmršili takhle idiotským scénářem?? Mohl to být nádherný defacto devadesátkový akční film geniálního producenta (kterým je Tomík hlavně). Takže za scénář jedna dolů, jinak pecka. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Akční nářez,který se chvílemi mění až ve zběsilou jízdu.Plno napětí a milion zvratů.Potěšila skvělá kamera a lokace,o tricích nemluvě.Příběh sám jakž takž uvěřitelný,až na konečné odpočítávání,které opravdu není v reálném čase. ()

digiMonster 

všechny recenze uživatele

MI:6 je fakt po technickej stránke nadpriemerne zvládnuty film,ale keď sa tak viac zamyslím nad predošlými dvoma dielmi a nad týmto novým všetko sa mi to akosi zlieva dokopy je to stále o tom istom nemôžem si pomôct príbehovo ma tento nový diel vôbec neprekvapil a nenadchol čo ma zamrzelo ,pretože inak je film dobrý bohužial ale len "dobrý" to boli už ale aj predošle dieli a to je kameň úrazu stále sa točíme na tom istom mieste...škoda inak je sa ale stále na čo dívať film nenudí páči sa mi aj temnejšia hudba a obrazový filter čo dáva filmu iny rozmer tuším aj humorných scén ubudlo čo určite kvitujem.Bojové scéni su dost dobré hlavne tá v Paríži na toaletách.Tvorcovia vybrali tento krát aj krajšie scenérie na natáčanie hlavne ku koncu filmu v horách ..no a ked som si pozrel Behind the scenes kde Tom Cruise všetky tie akčne scény robí sám a bez kaskadéra neveril som vlastným očiam on proste jazdí na motorke,skáče zo striech budov,riadi sám helikoptéru vyskakuje z lietadla to všetko v jeho veku tak zato klobúk dole naozaj :) už len zapracovať na tom príbehu aby bol jednoducho originálnejší preobsadiť V.Rhamesa ktorý sa drží v serii od začiatku a podla mna sa tam vobec už nehodí je to taký pohodlný macko ktoremu tu úlohu proste neverím ....a bude to pecka :) ()

viax 

všechny recenze uživatele

Tradičně dobré, ale někdy v půlce se to přehodilo do ukecané roviny, kdy jeden každý alespoň třikrát převlékl kabát a vzájemně si to vysvětlovali... hmm. Ovšem akce byla velmi pěkná. A chyběl mi častější hudební motiv Mission Impossible. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama