Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 5

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 5

Obsahy(1)

Celosvětově nejúspěšnější show popáté v Česku a na Slovensku! Šanci zvítězit mají úplně všichni – soutěžit budou opět talentovaní tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i senioři. Pro všechny platí jenom jedna podmínka – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců, publika a diváků. Do porotcovského křesla tentokrát zasednou: kat Jaro Slávik, zpěvačka Lucie Bílá a nově také moderátor minulých řad ČSMT a zpěvák Jakub Prachař. Letošní novinkou je čtvrtý porotce, kterým bude slovenská herečka Diana Mórová. Na porotcovský stůl nově přibude zlatý bzučák, který smí porotce využít pouze jednou. Oproti červenému bzučáku, který vystoupení soutěžících zastaví, má ten zlatý úplně opačný smysl. Po stisknutí zlatého bzučáku porotce soutěžícího přesouvá rovnou do živých přenosů. Můžete se tedy znovu těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů na Primě! (TV Prima)

(více)

Recenze (38)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u každé řady této populární televizní show moje pozornost odpadla i hned po několika castingových kolech. Upřímně porotcům nezávidím ty hodiny nudy, kterými si museli projít. Na druhou stranu je sympatické, že i tuto řadu lidé dokázali ukázat světový a velice ojedinělí talent. Co se týče zbytku, jako je produkce, zábava a vše kolem, tak žádná sláva, spíše jedna mastná reklama, která ovšem není tak natahovaná jako Superstar - 4/10 - ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pestrost talentů se daří držet, otázkou však od první série zůstává, jak k úrovni schopností přistupovat a posuzovat ji. Navrch není jasné, k čemu jsou některé schopnosti vůbec užitečné. Příjemný a snesitelný formát je nicméně už dávno pryč, Bílá se svými medovými výroky a přecitlivělými reakce naopak zůstává, stejně jako neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. Vítězkou se nakonec stala nenápadná zpěvačka s pohnutým osudem, která by se ovšem v konkurenční Superstar do finále neprobojovala. Zda to byla ona, nebo kdokoliv jiný, tuším nechává národ zcela chladným. ()

Reklama

Kukolar odpad!

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to....až kým nedošlo k výberu súťažiacich do Finále. Na niektoré čísla sa dalo pozerať a zaujali. 4 zlaté bzučiaky, ďalšie okremtohobzučiaky a posunutia do finále dodatočne. WUT? Koľko z 12 finalistov tam bolo vybraných ľuďmi? 4?5? Moderátori pre mňa príjemnou zmenou no nepadol som z toho na zadok. A Finále? 1) Výsledky overené notárom prinesené tretím asistentom zvukára asi 8 sekúnd po ukončení oficiálneho hlasovania? Ako? 2) Scéna pri finálovom vystúpení víťazky okopírovaná z Britains Got Talent 2012 - James Arthur. 3) Asi 167 krát moderátori zdôrazňovali nedostatok času, ok, ste LIVE, ale prečo mám z toho pocit, že ste to chceli rýchlo odbaviť a poďme domov? 4) Choreografie a scény slabé. A víťaz? Nechcem veriť tomu, že Slovákov a Čechov ZNOVA a ZAS upratal príbeh a nie výkon človeka. Myslím, že už tohto stačilo. Ale nie som vôbec zhrozený. Veď prečo aj? Víťazstvo v takejto súťaži neznamená nič. Akurát zaradenie sa do davu bezmenných, rýchlokvasených človeku ničnehovoriacich mien a tvári. Na koniec aj tak o úspechu rozhoduje tvrdá práca, potom tvrdá práca a usilovnosť a nie nejaká Tv show. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry nejaký dlhodobý, overený formát, na ktorý máme ešte licenciu. Tak preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po piaty raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent", ktorý treba náležite oceniť a vypraviť do Las Vegas. Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Navyše tento krát bude zázračné talenty objavovať zvlášť odporné quarteto porotcov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (vlastným menom Jaroslav Slávik), afektovaná speváčka Lucie Bíla (vlastným menom Hana Zaňáková), nevycválaný odjebek Jakub Prachař a do štvorice to najhlúpejšie teliatko - vrcholne nesympatická Diana Mórová. Odpad! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi přišlo jako o dost horší než předešlí díly. Proč tam k*rva dávali dva moderátory (Milana Zimnýkovala ) a ( Marcela Forgáče ) když vůbec neví jak na to ! Chtěli být vtipný , ale vůbec nebyli. Jakub Prachař měl zůstat u moderátořiny , protože role porotce mu vůbec , ale vůbec nešla. Lucie Bílá zase poslala polovinu lidí dál úplně za nic (klasika) , Diana Morová mi ani tak nevadila , a Jaroslav Slavík párkrát někoho setřel , ale už to nebylo jako dřív ... 35% tady 35% u mě. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Novinkou páté řady bylo to, že se rozšířil počet porotců ze tří na čtyři. Novinkou byl také takzvaný zlatý bzučák. Každý porotce ho může zmáčknout jen jednou a po jeho zmáčknutí soutěžícího dostane rovnou do finále. (SONY_)
  • Vítězem páté řady se stala romská zpěvačka Gyöngyi Bódisová. (SONY_)

Reklama

Reklama