Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele KM Phoenix k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2018) (S01) 

Celá první série byla stižena neduhy, které tu již vyjmenoval Necrotongue. Já jen dodám, že když už chcete mít solidního záporáka tak nestačí pouze dvojrozměrná postava, která umí jenom jeden jediný škleb. A taky mne dost štval ten Will Wheaton Robinson. Zlatí nedotočení Outcasts z roku 2010. ()

Dopad (2018) (S01E01) 

Většinou jsem k pilotním dílům celkem shovívavý, ale tady se to jen lehce přehouplo z odpadu do jedné hvězdy. Chápu, že má jít relativně o lehčí podívanou a také pro děti, ale tohle bylo dost hrozné a celá část se zamrznutím mě nepřestávala fascinovat svojí špatností. ()

Chvála (2018) (S01E06) odpad!

Asi zatím nejhorší díl. Postavy se chovají tak dementně, že by si všechny zasloužily řádné vykuchání robotem. A těch děr je snad víc než světýlek na robotově ksichtu. ()

Pozor, Wille Robinsone! (2018) (S01E10) 

Je naprosto logické a výhodné mít manuální ovládání dveří vesmírného plavidla pouze zvenčí. ()

Reklama

Reklama