Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V první řadě se mladý saský šlechtic Uhtred promění ve válečníka, který se snaží získat zpět své území usurpované mazaným strýcem. (Netflix)

Recenze (37)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní série historického seriálu, který se točí okolo Uhtreda, šlechtice, který byl zajat. Zajatce, který se stal synem vikinga a vikinga, který se stal královým vojevůdcem. Obrovský plus vidím v realističnosti. Doba 9. století našeho letopočtu je zde vykreslena skutečně skvěle. Věřím, že ten svět takto mohl fungovat. Není tedy tak drahý jako kupříkladu Game of Thrones, ale to mu neubírá na kvalitách. Většina epizod si ty čtyři nebo pět hvězd právem zasloužila. A nyní hurá na druhou sérii. 81% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uhtred Ragnarson, Uhtred Bezbožný, Uhtred z Bebbanburgu ... tak trochu Sas, tak trochu Viking, zkrátka ultimátní středověký hrdina. Zpracování prvních dvou románů Cornwellovy ságy dopadlo na výbornou. Skvělá syrová atmosféra, skvělí herci, rychlý spád. Myslel jsem si, že to Vikingy nepřekoná a bude to je jakási chudší variace na stejné téma, ale překonalo. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to běželo v televizi, tak prosím. To by pravděpodobně patřilo mezi to nejlepší a rád bych si to nezávazně pouštěl, ale sledovat to zodpovědně s plným soustředěním odmítám. Přijde mi to celé nedokonalé a nudné. První sérií se mi vůbec nepodařilo prokousat a ukončil jsem své snažení u 3 dílů. ,,No hard feelings" končím a radeji nebudu ani hodnotit celek. Třeba se ještě se seriálem v budoucnu setkám. ()

Helo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zklamání jménem Bastard Executioner přišlo tohle překvapení. A nutno říct, že to bylo překvapení opravdu velký. Parádní atmosféra vyvolaná jak lokacema, výpravou a kulisama, tak skvělou hudbou a příběhovýma "detailama", kdy například svět křesťanství a pohanství je tady znázorněnej snad ještě ve větším kontrastu než ve Vikings. K tomu příčíst slušný bitky a gore, příběh kterej baví, skvělý postavy, který ale umíraj snad rychlejc než v GoT, a třešničkou na dortu je pak závěrečná epická bitva. Všechny hvězdy pro druhou řadu! ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

petikacka  všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)  Tak tenhle seroš mě fuckt dostal...Je plnohodnotným mezičlánkem mezi Vikingy a Hry o trůny...Uthred je naprosto sqělá postava, která to utáhne naprosto bez problému...Jsem prostě nadšená z dalšího historického bijáku, který splňuje vše co na těchto filmech potřebuju a miluju...Za mě 100% ()

Galerie (176)

Reklama

Reklama