Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenze uživatele HenryIvan k tomuto seriálu (3)

Cobra Kai (2018) 

Kto by bol povedal, že ma menší retro výlet do obdobia, kedy vládlo v Amerike karate až tak dostane. Bolo pekné vidieť veci nie len z jednej perspektívy. Zmenou z čierno-bielých postáv na „ farebné ” sme dostali hneď inú dynamiku a potom to už išlo ako po masle. Škoda, že sme dostali len 10 častí, škoda, že sa z Miguela stal na konci taký idiot ( dúfajme, že sa v prípadnej druhej sérii poučí ) a škoda, že teraz musím čakať, kým a či vôbec dorazí druhá séria. Rozhodne by si ju to zaslúžilo. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Chcel som napísať, že druhá séria nedosiahla hypu tej prvej, no posledné dva diely boli bombové. Aj napriek mojim počiatočným výhradám som bol spokojný s väčšinou „ character development ” a celé som si to patrične užil. Tak ako ma dostala nepripraveného prvá séria, dostala ma nakoniec aj druhá, aj keď som ju dosť túžobne očakával. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Cobra Kai je späť a opäť prekračuje svoj tieň. Netflix to našťastie zachránil a tretia séria je skvelá. Cliffhenger na konci je to najlepšie, na čo sme sa mohli tešiť. ()

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama