Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 3
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenze uživatele Predator77 k tomuto seriálu (2)

Cobra Kai (2018) 

Nebudu lhát ale původní filmy jsem neviděl ale tenhle seriál mě i tak neskutečně chytl a hlavně za to můžou povedené akční scény, dobře vybraná hudba, humor který tady opravdu funguje nebo i hlavní postavy kterých je tady více něž dost a rozhodně si každý vybere komu bude fandit a komu ne, jinak jednotlivé řady jsou taky dobře vyvážené a rozhodně nenudí, jenom teda si říkám že v nejlepším se má přestat, a to z toho důvodů že těch řad mi už přijde celkem dost a myslím si že to ještě asi i snese pátou ale rozhodně bych to tím už ukončil aby to potom nezkazily jak už se stalo u většinu kvalitních seriálu co měli dobrý start ale závěrečné řady za moc nestály tak že se doufám že se to u tohohle seriálu nestane. ()

Série 5 (2022) (S05) 

Tak tu máme zase po nějaké době cobra kai 5 serii a musím říct že jsem se celkem bál jak to celé dopadne ale naštěstí to dopadlo dobře máme tady opět fajn postavy, akci, hudbu ale už o něco méně humoru ale když tady je tak je dobrý, co my ale už přišlo tak ze seriálu se nám stává celkem temnější a dospělejší záležitost a konkrétně v téhle serii už jde vážně do tuhého a už to i vypadá že tu příjde i někdo o život což by tomuhle seriálu možná i prospělo kdyby nechali umřít nějakou z hlavních postav ale bohužel se tak nestalo což mě přivádí k tomu že naše postavy jsou asi nesmrtelný ale ok ještě se to dalo přežít, dál jenom teda nevím co přesně plánují pro šestou serii protože my zde celkem přišlo že se uzavřelo dost věcí a nějaké další pokračovaní my ted přijde celkem zbytečné ale tak třeba nás netflix opět překvapí a já doufám že tenhle seriál dostane parádní zakončení které si zaslouží. ()

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama