Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

promo545 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevkus ,nesymptatičtí porotci s hvězdnými manýry co se proslavili jedním dvěma hity a nebo o nich nikdo neslysel(o tech jejich hitech).Povýšeným přístupem rozhodují o něčím osudu to se mi opravdu nelíbí a vrchol všeho product placement na nové úrovni ještě beru když se porotcům po stole válí tyčinka Kinder Bueno ,nebo si nalévají z pet lahve coca-cola ,ale věnovat těmto pochutinám minut času a bavit se o nich už mi přijde trošku přitažené za vlasy.Pro mě je to ztráta času a nechci se v televizi dívat na hodnocení někoho kdo umí zazpívat jednu písničku. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel se z toho prostě stala estráda a fraška, kde už nějak zásadně nejde o pěvecký výkony, ale o rádoby supershow (a reklamu dalších interpretů - M. David zve na svoje turné atd.). A nejhorší je, že když už nevíte, koho tam nastrčit, tak dáte do poroty K. Vytiskovou, která teda pro mě nemá nějaký zásadní kvality, aby mohla něco pořádně hodnotit, ale tak OK, každej začíná jinak. Naprosto nejhorší ale je, dát možnost moderovat takovou velkou věc Jitce Nováčkové, která s něčím podobným nemá zkušenosti a je to vidět v každým jejím vstupu. Je tak špatná, že i ti soutěžící se na ni někdy dívají jak na debila a netuší, co jí mají říct. Proč proboha ona? Hrůůza. A ten product placement "zdravé" stravy - všichni povinně pijou kolu a žerou čokoládu. Ehm.. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Když u nás a na Slovensku SuperStar začínala (kolem roku 2000), bývala to vcelku normální talentová show. Porotci v obou zemích posuzovali především to, jak soutěžící zpívají, moderátoři se chovali normálně a pořad se většinou nesl v příjemném duchu. První slovenská SuperStar se mi dokonce líbila ještě víc, než česká a každý pátek jsem se těšívala, že zažiju zábavu na úrovni. Ano, mladší ročníky už nepamatují, ale první SK SuperStar byla skutečně na úrovni. Býval to kultivovaný večer vždy na nějaké téma, který moderovali Pyco Rausch a Adéla Banášová, kteří moderovat uměli a chovali se vkusně. Porotci (už tehdy tam byl Habera nebo třeba Laco Lučenič) se vyjadřovali vesměs slušně a posuzovali ZPĚV, protože to by mělo být to, o co v této soutěži jde... Za těch 15 let se ovšem tato talentová soutěž proměnila k nepoznání! Čtyři "porotci" se chovají jako hloupá pubertální hovada, která vynášejí trapné výroky, celá soutěž je o vzhledu, finalisti vypadají jako modelové, takže co na tom, že neumějí zpívat? Nejčastější první věta porotců je: "Tak byly tam nějaký chyby, ale to hodnotit nebudu..." Raději se pozastavují u toho, kolik který soutěžící zhubl a jak je ta která/ ten který soutěžící sexy, popř. není dost sexy. Na to, chovat se a vyjadřovat se jako vulgární náctiletý blbeček by možná mohla mít ještě tak nárok Klára Vytisková, ale ta se paradoxně z celé poroty chová nejslušněji, tři starší porotci se absolutně neumí chovat ve společnosti. Ještě smutnější je, že jsou hluší jako polena, protože když já slyším, že je soutěžící celou píseň brutálně pod tónem a oni na to, že to bylo perfektní, asi tam nemají, co pohledávat. Pyco, pokud kolem sebe nemá dobrého parťáka, tak je strašně trapný a k tomu individuu, co kdysi bývala miss, ale jako moderátorka je úplně šílená, se už ani vyjadřovat nehodlám. SuperStar 2015 je trapná, nevkusná, povrchní soutěž, kde už se nikdo vlastně nezajímá o to, zda soutěžící umí zpívat, jenom, jestli umí dostatečně prodat svůj vzhled. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

V letošním ročníku byl i dlouholetý kamarád, který se do semifinálového výběru nedostal jen kvůli tomu, že něco nepodepsal. Dozvěděl jsem se od něj spoustu zajímavého o tom, jak to v SuperStar doopravdy chodí, a tak se můj pohled na soutěž výrazně posunul k horšímu, až doputoval k té jedné hvězdičce. Na odpad to ještě není, ale třeba to k němu v průběhu let doputuje, ovšem to už raději tuhle ptákovinu sledovat nebudu. Nejúsměvnější bylo, když mi potvrdil, že nejvýhodnější je skončit druhý. To už pak ztrácí smysl někomu fandit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohoto medzinárodne úspešného formátu nutne musí každou sériou klesať. Nie je tu už nič, čím by sa dalo prekvapiť, vieme, že víťazstvo v súťaži nič neznamená atď. Tvorcovia ale pochopili, že naťahovať túto súťaž tak ako v minulosti na 12 finálových kôl by asi bola sebevražda a tak to má o niečo väčší spád. Myslím z dlhodobého hľadiska, pozerať to s reklamnými prestávkami je peklo a mám to sem tam zapnuté iba v práci ako podmaz. Toto by už ale skutočne mala byť posledná séria. Objektívne je to odpad, pokiaľ to ale niekoho stále ešte baví, tak si to vychutná. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama