Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak i já jsem několikrát během reklam na jiných kanálech zavítal k této již provařené zpěvácké soutěži a bohužel musím konstatovat, že její úroveň šla během těch několika let hodně dolů. Habera už není co býval, Soukup jakbysmet a Klára to už byla zřejmě jen znouzecnost, páč Darinka neměla čas. Když to srovnáme s Americkými či Britským Idoly je kvalita zpěváků úplně někde jinde. Jo děcka se snaží, ale lidi krom teens a rodinných příslušníků už tohle prostě nebaví. Ze všech těch vítězů se uchytila snad jen Langrová. Kdysi jsem fandil Chodúrovi, ale po výhře po něm pomalu neštěkne ani pes a to se dá říci snad o všech, kteří se v některém ročníku objevili. Vyjma dvou smažek Sámerovi a Benovi – kteří jsou akorát tak na ránu (další z celé řady tuctových rádoby celebrit…).Tato řada se mi líbila o něco víc, než ta z roku 2013. Snad za to mohla i přítomnost Jandové a Vytiskové, možná i fakt, že čím víc řad bylo natočeno, tím šla jejich úroveň dolů, nebo už mě to prostě nebavilo, tak jako ze začátku. Nicméně Emma Drobná vyhrála zcela po právu a jsem zvědavý, jestli se jí povede rozjet skvělou kariéru. Našlápnuto má dobře, už jsem od ní slyšel několik písniček a není to žádná hrůza. A kdo že tam byl s ní? Už si ani moc nevzpomínám, bohužel… ()

topi80

všechny recenze uživatele

Takže, jak udělat ze Superstar znovu sledovaný pořad. Máme pár lidí z ulice, kteří umějí zpívat. Máme celou celosvětovou zásobu hitů, které si televizní divák rád poslechne v podání těch, které každý večer uvidí a ke kterým si tak trochu získává vztah. A ten recept? NECHME TY LIDI PROSTĚ ZPÍVAT. Udělejme pořad, kde bude prim hrát hudba. Žádné krkolomnosti okolo, které nikoho nezajímají a každého donutí spíše přepnout. Není nutné nějaké exotické prostředí. Porotu nechme porotcovat a ne šaškovat. A dejme tam lidi, kteří mají opravdu co říci. Habera je OK, je to profík. Soukup je tak nudný, že kdyby tam místo něho seděl ouřada z dopravního inspektorátu, bude to zábavnější. Marta Jandová, proč? A tu nulu, co doplňuje čtveřici, ani neznám. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

MÍNUSY: Jitka Nováčková (fakt nezvládla dát dohromady jednu větu bez chyby), REKLAMY ("nenucené" popíjení nejmenovaného nápoje bylo přes míru - překvapilo mě, že soutěžící neoprášili hit Michala Davida :-) ), GRAND FINÁLE (ve finále by měli soutěžit dva), STRAŠNĚ jsem alergický na užití slova strašně ve spojení s kladným hodnocením (Soukup byl schopný zopakovat "strašně hezky zpíváš" 3x během jednoho hodnocení.). KLAD: soutěžící ( Emmě vítězství přeju.). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po 3 rokoch tu máme ďalšiu superstar a za to, že ju nemáme každý alebo každý druhý rok vďačíme P. Haberovi, ktorý svoju účasť na projekte prisľúbil jedine pod touto podmienkou. Má to výhody. Za prvé sa vám to nesprotivý a neokuká a za druhé je tu väčšia pravdepodobnosť, že sa za 3 roky urodí viac talentov. Mám iný názor ako prevažná väčšina užívateľov, hlavne tých, ktorý majú celý svoj profil zamorený rôznymi odkazmi na ich obľúbené kapely a spevákov. Beriem to tak, že majú radi hudbu, ale hudba v superstar im vadí a potom tu falošne nahádžu hodnotenia odpad... Piesne ktoré poznám a mám rád si veľmi rád vypočujem v rôznych prespievaných verziách, často veľmi zaujímavých a občas dokonca lepších než originál. Žiadnu inú reality show nesledujem, superstar je jediná výnimka a nehanbím sa za to. V tomto ročníku pribudlo veľa zmien, ale základ ostáva rovnaký. Porotcovia fajn, ale bez Haberu by to nebolo ono. Moderátori dosť suchý, aj keď sympatický. Kde sú časy Adely a Leoša...V momente ako sa na castigu objavila Emma Drobná som vyhlásil, že už mám favorita a osobu ktorej fandím. Keď zaspievala Your song zmohol som sa len na otvorené ústa a keď dala Čerešne aj s tým džezovým bonusom , tak som skoro odpadol. Emma je krásna a talentovaná a víťazstvo si zaslúžila. Potešil aj folklórista P. Kovaliček a Š. Urban to do finále dotiahol tiež právom. Nirvanu dal super. 80%. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak není to žádné terno, ale když už jsem viděl většinu dílů... Soutěžící na poměrně dost dobré úrovni, ikdyž stejně většina upadne v zapomnění. Mezi to nejlepší patřily duety na "pláži". Pyco je dobrý moderátor, Nováčková občas nevěděla co mluvit. Zklamání byla Vytisková ve finálových večerech a hlavně reklamy. Narvat pár písniček do 3,5 hodin je teda umění. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama