Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Mám ráda psí dobrodružství, ve kterém jsou slyšet zvířecí myšlenky. Vždycky se nad tou roztomilostí rozplývám a trochu dojmu. S tím souvisí i fakt, že je všem jasné, jaký bude konec tohohle filmu doják. Ale zažili jsme tu i lepší ždímače emocí. Nemůžu se zbavit jisté snahy nacpat do děje tolik, až z toho je lehká fraška. Malý/Velký kotě je vážně úlet. I přesto nepovažuju těch 92 minut za promrhaných, ale znovu už je neobětuji. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Psí domov nepřekvapil, ani nezklamal. Jedná se o roztomilou, sladkobolně dojímavou a krásně natočenou pohádku pro děti i dospělé, ale hlavně pro milovníky psů. Jen bez originálního námětu vracejícího se psa v různých podobách, jenž byl použit v Psím poslání (a bude rozvinut ještě letos v navazujícím pokračování). Zde je motiv “vracení se” použit trochu jinak a doslovněji, dává vzpomenout na klasiky žánru, jako je Lassie se vrací, jen v novodobých kulisách, jež mají velice nadprůměrnou vizuální stránku. Nemluvě o zdařilém výběru opravdu malebných lokací. Jen trochu zamrzí poněkud jednotvárný soundtrack, jenž sice funguje slušně, ale nenabízí mnoho zapamatovatelných motivů. Podtrženo sečteno, na Psí domov jděte do kina v případě, že toužíte vidět hezkou oddychovku o nehynoucím přátelství mezi psem a jeho pánem, zdolávajícím všechny myslitelné překážky. V takovém případě zklamáni nebudete… ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Psí poslání se mi moc líbilo, tak jsem byl zvědav na Psí domov. Film prakticky kopíruje Neuvěřitelnou cestu, akorát to není tak záživné. Animovaná zvířata jsou otřesná a bohužel tam jsou více než ta živá. Příběh takový klasický klišé, hlavně ten konec s veterány a slow motion přivítání. Bohužel jsem se u filmu spíše nudil a celkově mi to přišlo jako televizní film. Normálně bych dal asi spíše 2*, ale kvůli zvířátkům tam tu jednu navíc přihodim. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Krásný! Nemůžu říct, že by se mi to líbilo víc než Psí poslání, ale bylo to krásné, ale trochu jinak. Pejsek byl roztomilý a líbilo se mi, že tam byly také kočky a hlavně puma. I když jako mladě byla moc udělaná počítačově. Ale scéna s ní na ledě byla kouzelná. Nejhorší bylo loučení. To jsem celé obrečela a konec byl kouzelný. Film se mi líbil ještě víc než jsem čekala. Doporučuji. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to podobné někdejší oblíbené Neuvěřitelné cestě, ale tvůrci si to ulehčili počítačovou animací (ta puma byla k nepoznání!). Jenže film je hlavně o psí lásce a ta je velmi hluboká a silná. To vím z vlastní zkušenosti. A jako pejskař nemohu hodnotit jinak, než za 5*, ikdyž uznávám, že film si to vůbec nezaslouží. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)

Reklama

Reklama