Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Temnotou budoucí minulosti kouzelník touží prohlédnout. Je pouze jedna cesta mezi dvěma světy... Ohni, se mnou pojď! FBI vyšetřuje vraždu Teresy Banks. Ukazuje se, že zločin v sobě skrývá ponuré tajemství, které nemůže rozluštit pouhá síla rozumu. Jeden agent beze stopy zmizí... Speciální agent Dale Cooper předpovídá, že vrah udeří znovu. Avšak kdy a kde? Twin Peaks je nevelké americké městečko poblíž kanadských hranic. Ovšem pod rouškou poklidné středostavovské idyly není nikdo tím, čím se zdá být. Nevinné tváře středoškolaček skrývají návyk na kokain a neuspořádaný sexuální život. Jedné z nich, Lauře Palmer, zbývá posledních sedm dní života... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (505)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Through the darkness of future past, The magician longs to see. Once chants out between two worlds: Fire, Walk with Me. Tak tohle byl ohromný film. Atmosféra, herecké výkony, hudba, všechno je zde dokonalé. A i když bych tomuhle mohl vyčítat více věcí (neúčast Lary Flynn Bolye, kterou ale skvěle nahradila Moira Kelly, některé stále nejasné nebo nezodpovězené otázky) tak tady nemám důvod. Film na mě opravdu zapůsobil, já se od něj po celé dvě hodiny nemohl odtrhnout a těším se, až si celý seriál zopakuji. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Stokrát lepší než celý opěvovaný seriál. Tohle má tah na branku, je to neskutečně tajemné, ujeté a drásající. Seriál byla nuda. Úvod filmu jakoby neměl skoro nic společného s Twin Peaks. Možná proto v mých očích dalece převyšuje vše, co jsem v souvislosti s Twin Peaks viděl...a to jsem asi viděl vše, co se vidět dalo. Během návratu do městečka laťka zase klesne, ale to jen proto, aby se připravil úžasný závěr. Ve filmu chybí všechny ty zbytečné a svou stupiditou deptající postavy, je tu nová hudba (ta stará už mi ke konci seriálu začala lézt solidně krkem) a zvlášť v hypnotické scéně v baru plní dokonalou funkci. Trpaslík nezklamal (taneční číslo si však dát mohl), Bob iritoval méně než v seriálu. Pro mě skoro dokonalé překvapení, kdyby bylo takové celé Twin Peaks, je to můj velmi oblíbený seriál. Ten naroubovávaný humor mi v něm totiž nesedí...plný počet ale nějak nemohu dát ani filmu. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si nezaslouží ani hvězdu. Ze začátku jsem si myslel, že to bude opravdu mysteriózní podívaná, ale pak najednou se to přehoupne o rok někam jinam a objeví se postavy o kterých není nic vysvětlené a celý film sledujemem jen fetování a demetního otce. Zamotaný blábolení, nelogičnost a nevysvětlitelnost. Neviděl jsem ani setinu pozitivní věci. Asi jsem to nepochopil, ale to zřejmě z toho důvodu, že jsem nepostřehl ve sledování filmu, kam se třeba poděli agenti FBi co vyšetřovali vraždu a proč najednou se tam objevil uplně někdo jiný. A ty nesmyslné scény, kdy se feťačka zešílí jen proto, že jí chybí pár stránek v deníku a pak se zjeví nějací retardové v čele s malým krpatcem žvatlající absolutní hovna. Chtěl jsem mysteriózní snímek u kterého budu trčet s vyvalenýma očima s husí kůží na těle a logickým vysvětlením. A né píčovinu, která mě nudí a tečou mi z ní slzy ze zívaní div jsem si hubu nerozthl. Opravdu se podhle hodnocení nemůže člověk řídit. 81%, ale tak možná nudy. Z mého hlediska už mi došla trpělivost. Takže se nepřikloním ani na začátek, který byl zajímavý. Prostě tohle hodím do koše a už nikdy nechci slyšet o Twin Peaks!!!!!!!!!!!!!!! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Seriál se mi zamlouval o řád víc, protože jeho síla pro mě plynula z kombinace bizarního humoru a lynchování. Tohle humor zcela postrádá a vlastně se ani nedozvíme víc, co jsme odtušili už z televize. Proto je celovečerní prequel jen zbytečný apendix, Lynch by udělal lépe, kdyby se věnoval něčemu novému. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.9/10] | me: Mindfuck ako hrom, ale čo iné sa dalo od Lyncha čakať. Teda, v istom momente niekde v polovici filmu som mal ten fajn pocit, "že to mám" a že sa chytám na ten skrytý odkaz a myšlienku, ale pár minút na to sa to celé rozplynulo ako prd, padlo ako Poľsko v tridsiatomdeviatom a potom som sa už len díval ako mi uteká dej pred očami a nič, ale vôbec nič (až na malé detaily) nedávalo zmysel. Avšak ani napriek tomu som sa nenudil, scény sú vypracované do detailov a tak som sa aspoň tešil z toho pocitu strachu a neistoty čo na mňa pravidelne prichádzal. Takže o čom film bol ani poriadne neviem, ale celkom som sa na tom bavil a aj to je niečo čo si treba pozrieť. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (22)

  • Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn a další herci nejevili zpočátku zájem o převedení jejich televizní role na filmové plátno. Další verze scénáře je ale nakonec přesvědčili a obsazení je tak až na malého Pierra a Donnu totožné. (Zdroj: Temné stránky duše) (trojúhelník)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Kultovní Městečko Twin Peaks čeká 3. série

Kultovní Městečko Twin Peaks čeká 3. série

07.10.2014

Po zrušení se vrátila zpět na televizní obrazovky jen hrstka seriálů. A ode dneška patří do téhle elitní skupinky také Městečko Twin Peaks Davida Lynche (Mulholland Drive, Lost Highway), jehož třetí… (více)

Reklama

Reklama