Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (156)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $100,723,831║Tržby Celosvetovo $203,785,209▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,979,877║ Tržby za predaj DVD v USA $6,111,248║ Povrchný balast. Sklamanie. Zbytočne spojenie z dnešnou modernou dobou to dosť dáva dole. Moc vyumelkované. Pôvodný čierno-biely seriál je pre mňa klenot. Takže potenciál tohto prima námetu je tu doslova zakopaný do zeme. Zábavnosť tak niekde na bode mrazu, fakt zle. /videl v kine: 40%/ ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se tedy vůbec nepovedlo. Udělat animák na téma Addamsovic rodiny není zrovna moc dobrej nápad a v tomto případě je to znát a vůbec se mi to nelíbilo. Oproti hrané verzi, slušnej propadák a i přes pár dobrých nápadů strašné zklamání. Příště prosím hrané pokračování, tohle nepobaví ani malá děcka. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu miluju a laťka je díky původnímu seriálu a prvním filmům nasazená hodně vysoko, ač následující pokusy o oživení byly vždy zoufalé. Nemám problém s animovanou podobou (však oni byli animovaní už v 70. letech) a začátek nevypadá špatně, povedený dabing Oscara Isaaca, ale je vidět, že i přes kratší stopáž se inspirace velmi rychle vyčerpává a jakási parodie na make-over nefguje. Definitivni zklamání je mazurka, která byla ve filmu zlatým hřebem, takže to tím kleslo pod 50%. Závěrečné překreslení seriálové znělky je super, ale už to nezachrání. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem od toho asi až příliš, takže jsem nakonec zklamaná. Na první polovinu jsem se dívala s přáteli, ale nakonec jsme to vypli, protože nás to nudilo a jelikož já dokoukávám každý film, i kdyby byl sebevíc horší, tak jsem to dokoukala sama. Druhá půlka už je o chlup lepší, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Hlasový výkon je dokonalý, Charlize Theron jsem vůbec nepoznala, myslela jsem si, že Morticii mluví Mary z Downton Abbey. Ale příběhově je to hodně slabé a hodně, hodně nudné. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrané dva filmy ze začátku devadesátek, byly takřka dokonalé. Tuto animovanou záležitost tedy beru jako jakésik upozornění Hollywoodem, že bylo by záhodno, na tohle dostat lidi, protože se jedná o velmi známou značku. Potěšilo mě že se děj aktualizoval s potřebami dnešní doby a naštěstí nesledujeme nějaký další útrapný origin, ve kterém se celý film dávají postavy dohromady, aby to už příště tedy začla být konečně i zábava. Tady se prostě jede skoro hned od začátku. Addamsova rodina bydlí na kopci za městem a obyvatelé městečka se začnou brzy zajímat o to, co jsou vlastně zač. Nijak neurážející spíše dospělejší animák. 55% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)

Reklama

Reklama