Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Gastovski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to tak bývá, o třídu slabší než první série. Přibylo více vaty, kdy se od vedlejších postav odštěpí další vedlejší postavy a začínají se rozjíždět doslova rodinná pouta (Kimiko / její brácha / Frenchie). Na svých bedrech to táhne kupředu neustále hláškující Butcher a Homelander. Více do hloubky rozvedený lore ohledně původu superhrdinů se mi líbil a hlavně dává smysl. Celkově je 2. řada stále (až na nezáživnou vatičku) krvavě solidní a hravý nadprůměr, který si občas kopne do několika dnešních posraných trendů. Sem zvědav, kam se posuneme ve třetí sérii. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Vyjma rozdrolení příběhu na vedlejší dějové linky, z nichž ne všechny si svůj prostor zaslouží, jsou dalším neduhem má nepřiměřená očekávání. Na druhou sezónu jsem se těšil jako na málokterý jiný letošní seriál. I přesto, že se mi líbí, kam tvůrci příběh směřují a co udělali se stále širší skupinou důležitých vedlejších postav, tak mi druhá řada přišla až příliš roztahaná. Hodinový formát je na těch pár akčních výjevů v každé epizodě nepřiměřený. Ukecanost a roztěkanost sráží jinak nadprůměrný seriálový zážitek. Pokud se vám líbila první řada, tak věřím že se budete bavit i u druhé sezóny. Jen doporučuji držet očekávání na uzdě, abyste nečekali něco, co je nakonec na poli seriálové tvorby neuskutečnitelné. 7/10 Více v mé recenzi na Fandíme Seriálům. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už první série potvrdila, že tohle nebude úplně moje krevní skupina a tohle vše se promítlo i do té druhé, kde jsem zaznamenal, pomalý, ale patrný sešup kvality. Kdyby to mělo jen Butchera (super přízvuk!) a Homelandera, dal bych asi víc, ale nemůžu ignorovat spoustu hluchých míst , které nezachránila ani solidní akční scéna s velrybou a nadprůměrný, poslední díl. S03 zatím odkládám na neurčito. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému překvapení pro mě začátek druhé řady nebyl takový nářez jako loni, ovšem celkově se jedná o takový ten top notch seriál dané platformy, v tomhle případě Amazonu. Trošku mě zamrzelo, že se tentokrát neobjevil Simon Pegg, nicméně obsazení je pořád parádní, k psychopatickému Anthonymu Starovi a démonickému Karlu Urbanovi (neuvěřitelnej démon!) přibyly postavy Giancarla Esposita (který je teď snad všude a vždy perfektní) a Stormfront, jež přeoperovali na ženu (a později jsme pochopili proč a udělali to skvěle) a zprvu jsem ji nenáviděl, ale vyprofilovala se ve skvělý přínos seriálu. Osobně jsem si taky v téhle sérii nejvíce oblíbil postavu M&M (tahle scéna nejvíc!). A to má do trojky ještě přifařit Jeffrey Dean Morgan, což by byla obrovská bomba a doufám, že to vyjde. Co vám budu povídat, je to stejně šílené jako minule, rozhodně jděte do toho...9/10 ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako první série to mělo pár míst, co mě až tak nebraly, ale ten poslední díl stvrdil, že The Boys jsou pořád ještě totální nářez. Stormfront tomu dodala novou zajímavou dynamiku, Homelandera je čím dál tím víc fascinující sledovat a Butcher je prostě baddest motherfucker to ever grace the screen. 9/10 ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • V epizodě je zmíněn PewDiePie, občanským jménem Felix Kjellberg, který byl v době uvedení epizody jeden z nejpopulárnějších YouTuberů na světě. (NiWi)
  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama