Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (95)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko sa mi to priznáva, škrípem zubami, no bavilo ma to. Je toto najlepšia séria? Určite áno. Nechce sa mi nič rozpisovať, ani ponúkať vlastné pohľady či úvahy. Skopčím len koment užívateľa "3DD!3", ktorý všetko dokonale vystihol: "Když se nad tím zamyslíte tak Banda je poslední ryzí komiksová série, která si zachovala svou brutalitu a dosáhla mainstreamového úspěchu. I přes extrémní násilí udržuje LGBT+Q standardy ať už jde i homosexuálního Ant-Mana kýchajícího v něčím pinďouru nebo hrdinskou Maeve bojující proti zlému bílému muži. Přesto však tyto úlitby nepůsobí lacině a jsou zabaleny v inteligentním příběhu, který dává smysl nastavuje zrcadlo a je prokládán kvalitními hláškami". ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je prostě totální pleasure pro nás fandy tvrdých superhero seriálů, které už omrzel dnešní upadající Marvel. The Boys jsou totiž neskutečně brutální jízda plná dokonalých postav, záporáků, akce, děje a zkrátka úplně všeho kolem. Bezkonkurenční 3. série a naprosto bezchybná záležitost, kterou bych mohl sledovat celé dny. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co říct o třetí sérii, abych neřekla moc? Především to, že si seriál drží svou kvalitu a stále je na špičce s něčím na co dost věcí zapomíná: napsat postavy tak, aby vám nebyli ukradený. A teď nemyslím jenom ty "hlavní". Ale dokonale se zde pracuje i s vedlejšími. Neříkám, že po téhle sérii začnu mít A-Traina ráda, přeci jen on je ten, kvůli kterýmu to všechno pro Hughieho všechno začalo. Stejně jako manipulovatelnýho Deepa, kterej sice rád ojíždí chobotnice, ale když musel svýmu kámošovi udělat, co udělal, bylo mi dost smutno. Stejně jako za začatku trochu zvláštní linka Frenchieho a Kimiko a celý Rusko, ale chápu, backround a building, a ve výsledku jsem byla spokojená. Pardon, ale jak někomu může vadit muzikálové číslo?! To byla společně s animákem nejhravější část série!!! Možná proto jsem to ještě teď nerozdýchala (ale veřejné mínění můžeme ochcat náhradou) po těch ptáčkách a srdíčkách. To bylo hezký. Moc mě bavilo, co vyplulo na povch kvůli použití Véčka ohledně Hughieho, a jeho strachum a pocitum, to bylo strašně fajn. Stejně jako v případě Butchera, kde byl fajn ten jeho první team up, to uznávám, to je nejlepší část třetí série, ale hlavně ten druhý v posledním díle. To jsem šla do kolen. Ironie jako sviňa. Když už byl tedy zmíněn. Nějak se nemohu zbavit hořké pachuti kvůli tomu, jak dopadl Soldier Boy. Chápu to, dává to smysl. Ale já ho chci vidět dál. Chci, aby Kripke zvedl telefon a zavolal Jeredovi, protože doufám, že v další sérii si i Jima Beavera užijeme víc. No nebylo by to super? Navíc všechny ty odkazy do současných událostí a rejpání do žánru, to si prostě někdo jako já brutálně užívá. Mnohem víc než ty nechutnosti a ujetosti. Jako jo, když někdo expoloduje, je to vždycky fajn, ale výše zmíněné je pro mě prostě víc. Nejlepší série zatím! :) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netradiční komiksový seriál The Boys má právě za sebou třetí řadu. Návrat tohoto nekompromisního, netradičního a ujetého superhrdinského seriálu přišel v pravý čas. Trvalo to dva roky než jsme dostaly další řadu. Vedle všech těch superhrdinských filmů a seriálů, které jsou rodinné, zábavné, barevné a neustále se snaží hrdinové zachránit svět, jsou The Boys blesk z čistého nebe. Ve třetí řadě seriál dokonale pokračuje v tom co nastavil v předchozích dvou sériích a pokračujeme tam, kde druhá řada skončila. Postavy jsou jednou z nejlepších věcí na celém seriálu. Seriál skvěle představuje zkažené a zvrácené hrdiny, kteří si dělají co se jim zachce a využívají svoje schopnosti ve svůj prospěch. Seriál skvěle rozumí svým postavám a do hloubky je rozpracovává. Tohle všechno by samozřejmě nefungovalo Tak dobře nebýt skvělých hereckých výkonů. Ve třetí řadě nejvíce září Antony Starr v roli hlavního záporáka Homelandera. Při několika scén předvede Starr takový výkon, že musí dostat nominaci na Emmy jinak bude něco špatně. Dále potvrzuje skvělý výkon Karl Urban v roli Williama Butchera, který má charisma na rozdávání. Celkově každý daný herec odvádí skvělou práci a i ta nejhorší postava, kterou divák nemusí mít rád, tak díky herci se u něho budete bavit (Deep je tomu důkazem). Za zmínku také stojí nový člen obsazení. Herec Jensen Ackles známý především ze seriálu Supernatural (Česky znám jako Lovci duchů) zde ztvárnil postavu jménem Soldier Boy. Ten patří vedle Butchera a Homelandera k tomu nejlepšímu co třetí řada předvedla. Jedna z dalších věcí v čem je seriál tolik známí je jeho nekorektnost a zvrácená podívaná. Třetí řada už v první epizodě předvede pravděpodobně možná tu nejnechutnější scénu z celé řady. Třetí řada se zkrátka nedrží zpátky a celé to poté vyvrcholí dost možná tou nejlepší epizodou celého seriálu a to konkrétně epizodou, která nese název Herogasm. Jak už název napovídá hrdinové zde budou pořádat orgie a věřte tomu, že se tvůrci nebudou držet zpátky. Tahle epizoda ale nepatří k tomu nejlepšímu jenom proto, že předvedou takovou nechutnou podívanou, ale také proto, že dojde na jeden očekávaný souboj. The Boys se svojí třetí řadou zkrátka potvrzují, že jsou výborným seriálem, který se nebojí zvrácených a nechutných scén. Skvěle pracují s postavami a herecké výkony jsou čím dál lepší. Pokud vás už nebaví sledovat dokola Marvelovky, kde je všechno daný, kdo je hrdina, kdo je padouch, svět je barevný a zábavný místo, tak seriálový The Boys jsou možností, jak si užít superhrdinský žánr úplně jiným způsobem. Třetí řada je z mého pohledu tou nejlepší ze všech. Kdyby ale se svojí finální osmou epizodou zakončily některé dějové linky a působilo to jako finále řady a ne jako teaser na čtvrtou řadu, jednalo by se skoro až o dokonalou řadu. 8,5/10 ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivé finále potvrdilo, že tak třetina série byl úplně zbytečný filler. Pořád se jedná o jeden z vrcholů současné seriálové tvorby, ale mám pocit, že Amazon začal požadovat větší množství sérií než měli tvůrci v plánu. Seriál má dost postav a je hezké, že scénáristé myslí na všechny, ale snaha “pečovat” o každou z nich akorát ukrutně zpomaluje vývoj hlavní linky. Všechny ty podzápletky jsou totiž dost zbytečné a někdy i nudné. V jednotlivých momentech je to stále geniální, ale ani všechny Herogasmy světa nedokážou zakrýt fakt, že se malinko začíná přešlapovat na místě. Doufám, že už se blížíme ke konci, protože jinak nám tu vznikne hodně nastavovaná kaše. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (37)

  • Nádoba na sušenky ve tvaru buldoka, kterou má Butcher (Karl Urban) doma, je narážka na psa Terrora, kterého má Butcher v komiksu. (spacemaster)

Reklama

Reklama