Reklama

Reklama

Přátelé - Série 9

(série)
USA, (2002–2003), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Nick McLean

Hrají:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Elliott Gould, Cleo King, James Michael Tyler, Janet Hubert (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Zajímavosti (168)

Přátelé - Přepadení (2003) (epizoda) (S09E15)

  • Když Joey (Matt LeBlanc) a Rachel (Jennifer Aniston) vejdou do bytu, tak v následujícím záběru na Joeyho vedle herce nestojí představitelka Rachel, Jennifer Aniston, ale neznámá osoba. V dalším záběru je již Aniston opět na svém místě. (ČSFD)

Přátelé - Loterie (2003) (epizoda) (S09E18)

  • Když přátele čekají na losování v loterii, tak má Chandler (Matthew Perry) v některých záběrech vyhrnuté a v jiných zase stažené rukávy u košile. (Duoscop)

Přátelé - Jak Rachel snila (2003) (epizoda) (S09E19)

  • Když Phoebe (Lisa Kudrow) přijde do kavárny, aby ukázala, v čem bude zpívat před restaurací, tak jí spadne kabelka na zem. V dalším záběru ji má ale položenou vedle sebe. (Duoscop)

Přátelé - Žraloci (2002) (epizoda) (S09E04)

  • Joey (Matt LeBlanc) aj Phoebe (Lisa Kudrow) tvrdia, že nikdy nemali vzťahy, ktoré by trvali dlhšie ako jeden mesiac. Avšak Phoebe chodila s policajtom menom Gary (Michael Rapaport) viac ako mesiac a na začiatku seriálu sa diskutovalo o tom, že Joey bol s dievčaťom menom Angela DelVecchio tri roky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama