Reklama

Reklama

Power Rangers Zeo

(seriál)
Akční / Rodinný / Komedie
USA / Francie / Japonsko, 1996, 17 h 29 min (Minutáž: 20–21 min)

Epizody(50)

Ve volném pokračování seriálu Strážci vesmíru se Tommy a jeho parta utkají s novými nepřáteli, proti kterým použijí svoje schopnosti získané díky krystalu Zeo. (Netflix)

Recenze (26)

Fixa 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, který díl ze které série jsem viděl, ale stačilo mi to a odsuzuju je všechny k zániku. A proč tedy nedám odpad? Protože jsem se tou absolutní stupiditou, která se brala hrozně vážně, docela bavil. Kde jinde bych zjistil, proč se každej chce morfovat. Mladší brácha se na to díval a dodnes se mu otec směje (zaměňuje to s anime), výkřiky: ,,LEDOVÁ TŘÍŠŤ !!! " ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal pôvodnému seriálu jednu hviezdičku, tak tu musím dať rovnaké hodnotenie, lebo príbeh, štýl, kostýmy a ani "neherci" sa neposunuli ani o piaď dopredu a je to stále rovnako zlé, ako to bolo. Očakával som, že tvorcovia sa poučia, ale očividne to na malé deti v tom čase zaberalo. Dosť zlé. 20 % ()

Reklama

cinemag 

všechny recenze uživatele

První pokračování původních strážců...jinak série v Česku nikdy nevysíláná. Kostýmy jsou dobrý, helmy nic moc. Příběh solidní...na místo Rity a Zedda nastupuje říše strojů. V této sérii je ještě vetšina původních herců. Je to dobré, ale Mighty Morphin byla lepší. (snad první komentář, který je skutečně k tématu...komentáře typu dvou až tří slov neberu) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

S prichodom nového filmu "Power Rangers", na ktorý sa už úprimne veľmi teším bude asi dobré, keď si človek pripomenie strážcov vesmíru v ich pôvodných seriáloch. Namiesto "Mighty MorphinPower Rangers", ktorým som už svoj komentár venoval a mám nasledovaný si trošku povedzme niečo o ďalšej sérii, ktorú som momentálne rozpozeral a musím povedať, že ma to rovnako ako predchodca náramne baví. "Power Rangers Zeo". Diváci odtiaľto asi vôbec nie sú fanúšikmi nezmyselnej akcie, no pre mňa je toto neskutočná zábava. Nemôžem to brať síce seriózne, ale rozhodne to vnímam ako skvelú komédiu, plnú akcie robotov a príšer. A baví ma to. Plus tu máme ešte starých hrdinov zo série "Power Rangers". Väčšinou. Ja si to osobne zatiaľ veľmi užívam. Či už v rámci nostalgie alebo len proste guilty pleasure komédie, ktorú si človek len užíva a berie to. Takže budem medzi jedným z mála ľudí, ktorí toto nepošlú do odpadu. Okey - efekty, dejové línie a stupidita seriálu sú dobré dôvody na to, prečo to tam mnohí dávajú, ale čo už? Všetci máme radi svoje blbosti. A toto je moja. Hodnotenie: B ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Dobře, přiznávám se! Patřím mezi tu část populace, která na tomto seriálu vyrůstala (no, byla jsem tehdy čerstvý teenager). Se spolužačkou jsme si vymyslely vlastní pozdrav složený z hlášek v seriálu. Dnes se snažím to veřejně nepřiznat, nicméně sentiment tady roli hraje, proto jednu hvězdičku za to, že se mi tehdy tak líbil. Dnes by šel do koše spolu se Soukupovým Premiérem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama