Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Nádherná a svobodná kavalkáda nonsensů, satirických skečů a britsky vykutálených slovních a situačních hříček od pánů, jejichž jména znějí skoro jako jména svatých - John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Graham Chapman, Michal Palin - doplněné animacemi velkého a divokého Terry Gilliama, zahajuje přehlídku odvážných, kteří souhlasili ocitnout se v jejich zářícím stínu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (443)

kwoky 

všechny recenze uživatele

Nektere scenky jsou skvele, ale bohuzel mi opravdu narocna anglictina nedovoluje si tento serial vychutnat naplno. Zatim se tedy drzim pri zemi. | (2013) Po letech jsem se znovu zadíval a málem jsem se počůral smíchy. Absurdní humor, který není pro každého, ale pro mě ano :) ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Tento "seriál" je prostě čistá anarchie... To co udělali Sex pistols pro rockovou hudbu - to udělali Monty python pro televizi. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nikdy asi už v budoucnu nepředčí genialitu Monty Python. Ať už Flying circus nebo některý z jejich filmů, oboje vytvořilo neopakovatelný komediální fenomén. Monty Python ale nejsou jen komici. Jsou to i nečekaní filosofové moderní doby. Vždyť "nobody expexts the Spanish inquisition". ()

Itar 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční pořad, a to nejen v komediální sféře... a také seriál s největší koncentrací suchého a maximálně absurdního britského humoru. Inspirace na šestou. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Možná zde se zrodila kolébka moderního britského humoru. Parta potřeštělých magorů, dělajících si srandu úplně ze všeho. Už jako malý, kdy jsem nechápal 90% obsahu, jsem je měl rád a jejich animované skeče, kdy ovce, papírové omalovánky, nůžky nebo parta nadržených wrestlerů,, útočí a dobíjí celé město, mě jako malého naprosto odrovnaly a později, když jsem byl dost zralý, abych pochopil jejich humor, jsem se jen utvrdil v tom, že tato parta magorů mě bude pořádně bavit. Bohužel si často dělají srandu z dobových situací, takže ani teď nedokážu plně na 100% pochopit všechny skeče a občas mně to tak vadilo, že jsem v půlce epizody začal prohledávat internet, o čem že se to vlastně baví. 93% ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Partička velikánů se ujala toho nejtěžšího - dělání humoru. A nikdo se jim v tom zatím nedokázal vyrovnat. Kdo u Monty Pythonů nebrečí smíchy, měl by okamžitě vyhledat psychologickou pomoc. ()

Spectre 

všechny recenze uživatele

Nie každý z môjho okolia sa dokáže naladiť na Pythonovský humor, ale o to viac sa Monty Pythonovci páčia nám :) Jeden z najgeniálnejších komediálnych seriálov. ()

Viburnus 

všechny recenze uživatele

Jak už uvedl někdo přede mnou - love it or misunderstand it - neexistuje člověk, který by chápal jejich specifický druh humoru a nemiloval ho. (jen na okraj - nepřijde vám druhá série poněkud slabší? Začíná to krátce po změně znělky, zdá se mi, jako by se něco změnilo - scénky jsou delší a slabší, nepřipadá vám to tak?) A rád bych připomněl, že Česká společnost Monty Pythona pořádá nepravidelné akce českého ministerstva švihlé chůze a rytířů s pážaty a kokosovými skořápkami, tak se zajímejte a zúčastněte! ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se stal po právu kultem. Stovky a stovky hlášek, které obkolovyly celý svět, skvělí herci, originální a neotřelý humor, který se vezme na paškál klidně i anglickou královnu. Rozhodně TOP 10 a navíc: Nobady expect Spanish inkivizition!!! ()

simply 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká dobrý humor, neskutečně vtipný až groteskně nesmyslný seriál ve kterém je možné opravdu všechno. protože oni jsou MONTHY PYTHON... ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

mám rád montypythoňácký humor moc.. a byli obrovskou inspirací pro budoucí na ně navazující britské kominíky.. čehož si nesmírně cením.. (4* protože to jak "a bit of fry and laurie" na ně navázali, teprv pro mě byla neuvěřitelná nádhera ve dvou) ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Po svém prvním Pythonovském filmu jsem se po několika týdnech rozhodl dát šanci i seriálu. Vždy jsem vídal v tv programu název seriálu, ale nikdy jsem se nepřinutil se podívat co to vlastně ten létající cirkus nějakého Montyho Pythona je. V té době by mě to stejně určitě nebavilo. Monty Python má ojedinělý styl britského humoru, který se líbí jen málo lidem. Když už seriál někomu doporučím, tak to s ním po prvním díle většinou skončí. U čtvrtiny skečů jsem se většinou nezasmál, ale po zhlédnutí jedné a půl série jsem rád, že jsem to s Pythonem neskončil. Trvalo to trochu déle, než se mi tahle tlupa dostala do mého vkusu. V každé epizodě je jistý počet skečů, které mě buď pobaví, nebo se u nich jen pousměju. Ty, které mě pobaví většinou nahradí ty slabší. Z celé té grupy jsem si nejvíc oblíbil (tehdy ještě) mlaďase Erica Idleho, který mě pokaždé dostane do kolen. Vlastním všechny epizody ve sběratelské krabičce s podporou českých titulek a těším se, až je všechny zhlédnu. 98% ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Jak chcete hodnotit a komentovat něco, co je základem absolutně všeho, co se od té doby v humoru odehrálo? Prostě jen počkat až vás ze záchvatu smíchu přestane bolet břicho, uvidíte přes slzy na klávesnici, dát poslušně pět hvězd a napsat - nejlepší. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Humor, který mi místy přijde natolik extrémní, až nechápu, jak mohl Cirkus získat takovou popularitu. Ale rozhodně mu to přeju. Nejradši mám Michaela Palina a Erica Idla, ale všichni Pythoni jsou skvělí a dokážou i úplně debilní vtip podat tak, že se musím smát. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

And now...Monty Python's Flying Circus! Obcas je mi jen lito,ze nektere dobove narazky jsou uz plne mimo me, ale i tak! ()

FunThomas 

všechny recenze uživatele

Anglický humor poráží na celé čáře všechny ostatní. Připutejte se a startujeme... U těch nejlepších dílů se snad musí zasmát každý... ()

laserr 

všechny recenze uživatele

"And now something completly different." Létající cirkus je opravdu něco jiného. 30 minut tak vynikajících skečů si vždycky nechám líbit. Prostě Monthy Pythoni. Ti nejlepší z nejlepších. ()

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

53. ročník festivalu MFF Karlovy Vary je za námi

53. ročník festivalu MFF Karlovy Vary je za námi

08.07.2018

53. ročník největšího filmového festivalu v Česku je u konce. Festival, který byl zahájen vzpomínkovým filmem na Miloše Formana Lásky jedné plavovlásky (1965), se letos nesl ve znamení velkých… (více)

Stříhat, stříhá, stříká, krev!

Stříhat, stříhá, stříká, krev!

13.10.2006

To, že absolutní vetšinu kadeřníků tvoří masoví vrahové s vážnými psychickými problémy, všichni dobře víme už od dob Monty Pythonů. Bohužel, mnozí z nás tento alarmující fakt ještě i dnes berou jen… (více)

Reklama

Reklama