Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (75)

mosnak 

všechny recenze uživatele

V komentářích jsem četl názory jako "klasický Scobby Doo" a podobně, ale s tím absolutně nesouhlasím. Klasický Scobby Doo je úplně někde jinde než tato slátanina. Začátek ještě jde, dokonce je i vtipný, ale potom co se tam objeví ten rádoby akční hrdina, tak jde všechno do prdele. Ani mého syna to nebavilo a to Scobbyho žere - 20% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že chodíme s človíčkem pravidelně do kina, tak mám celkem přehled...Tenhle animák se podle mě moc nepovedl...Nejdříve to vypadalo, že to bude "před" serošem, ale nakonec se z toho vyklubalo něco z dnešní doby, ale ukradené z minulosti...Pár hlášek bylo dobrých, ale to je tak všechno...Ani žádný filozofický přesah, no prostě taková jednohubka pro malé děti...Za mě 50% ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je klasika a jeho nová verze se snaží možná až moc jít s dobou. Z celé mytologie jeho univerza tak pobrali superhrdiny a další všemožné postavy a Scoob je tak ve výsledku obrovský mišmaš, který nestojí jen na vlastní značce. Když už dělali reboot, měli se soustředit pouze na základní partu a dát jim zcela nového padoucha a ne tu rvát někoho z jiné série. Samo sebou tu máme i hromadu popkulturních narážek na Netflix, DC, Harryho Pottera a další věci, což za mě coolness filmu opravdu nepřidává. Nevím no, v posledních letech se křísit staré značky Hollywoodu moc nedaří, měli by s tím radši přestat. 55% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Scoob!“ zachytáva začiatok celého známeho príbehu – ako sa spoznali Shaggy a Scoob a ako vznikla a dala sa dokopy známa partia – a to všetko v moderných šiat. Príbeh samotného celovečerného animáku je akýsi „Crossover“ (z každého berieme niečo), kde sa objaví niekoľko postáv, známejších z iných seriálov (napr. Dick Dastardly). Centrom pozornosti je priateľstvo a zdôraznenie dôležitosti tejto veci – nato duo Shaggy/Scooby sú veľmi dobrým príkladom. Zvolený koncept by mohol byť aj kreatívnejším – ani v danej forme neboli využité všetky možnosti na dosiahnutie lepšieho výsledku. Každopádne drobné vtipné momenty a odkazy na moderné veci/osoby, ako aj odkazy na veci zo seriálu Scooby, tvoria celkom vydarený mix a nebudú vás nudiť. Vizuálna stránka je na mňa už trošku príliš moderná a umelá, ale mladším pozorovateľom to pravdepodobne vadiť nebude. Suma k sumáru – „Scoob!“ bude slušným moderným doplnkom v univerze príbehov o Scooby a jeho priateľov, no v žiadnom prípade to nejako nerozšíri (ani obsahovo, ani vizuálne). Predpokladám však, že to tvorcovia ani nemali v plánu. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celý film začína naozaj nádejne a dýcha z neho klasická nostalgická atmosféra plná tajomných záhad. Lenže potom autori odpoja Shaggyho a Scoobyho od zvyšku tímu a tým sa všetko zvrtne. Navyše vplyvom toho poskytuje dej veľmi málo z ostatných troch postáv, teda Velmy, Daphne a Freda, ktorí sú tu vlastne len okrajovo. Pôvodné seriály totiž fungovali obzvlášť vďaka vzájomnej dynamike ústredné pätice. Nehľadiac na to však Scoob väčšinu času baví. Scenár je plný hravých hlášok a gagov, pri ktorých sa zasmejú deti i dospelí. A je vždy pozitívne vidieť, že tvorcovia mysleli aj na dospelé doprovody. V poslednom rade by sa tiež nemala opomenúť vizuálna stránka. Tá je na oko príťažlivá a podarená. Zmodernizované verzie známych hrdinov sú dobre vykonané a animácia je kvalitná, nemožno tu veľa vytýkať. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama