Reklama

Reklama

Z deníku Sherlocka Holmese

(seriál)
  • Česko Archiv Sherlocka Holmese (více)

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze uživatele PhillM. k tomuto seriálu (3)

Záhada na Thorském mostě (1991) (E02) 

Vynikající, díl má spád, povídka přesně naplní 50 minut, je tak akorát dlouhá (což se jiným epizodám zrovna nedaří), nic podstatného nechybí ani nepřebývá, snad brazilská kráska mohla být krásnější, ale revolver na šňurce je na svém místě, mostu to sluší, Brett i Hardwicke na značkách, takže bez debat plná palba pěti hvězd. ()

Na starém zámku v Shoscombe (1991) (E03) 

Poslední povídka o Holmesovi z pera mistra Doylea, jedna z prvních rolí Jude Lawa. Skvostné exteriéry a spolehlivá dvojice Brett + Hardwicke znamenají, že tohle dobrodružství zadluženého Sira a jeho morbidního triku je možno hodnotit plným počtem hvězd. Zvlášť přihlédneme-li k odhalenému gamblerství paní Hudsonové :-) ()

Vznešený klient (1991) (E05) 

Skvělé. Zmlácený Sherlock, Watson se za noc marně pokouší zapamatovat si něco o čínské keramice, výborně zahraný slizoun Gruner (moment "you are trying to play a hand with no cards in it" je zde skvělý), potěší i takové detaily, jako je paní Hudsonová slídící za dveřmi. Přidejte k tomu hrst hezounkých hereček a voilá, máme tu díl jako z partesu, o který pět hvězd jen radostně zacinká. ()

Reklama

Reklama