Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (118)

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na zadny podobny slataniny nekoukala, ale tohle bylo neco jinyho =) davali to dycky dyz sem prisla ze skoly, a tak dycky sem to mela zaply a casem se na to zacla i opravdu koukat a sledovat =)) a ono to bylo skutecne dobry a zabavny a i hlavni predstavitele stali za to, ale mohlo me urvat, dyz mi unikl jeden dil a umrel Nick a pak uz zadny flashback.. =/ ale ne, tohle me fakt bavilo =))) a Bolton a posleze i Drazic rulez ;) ()

animario 

všechny recenze uživatele

Fuck you zbohatlický usmrkanci z Beverly Hills 90210, jsou tady obyčejní středoškoláci od klokanů z Heartbreak High! Tenhle seriál mě částečně formoval v období mýho rannýho dospívání, třídní rebelové a in-line skateři Bolton a později Drazic v další sérii ovlivnili styl mýho oblíkání a projevu, svýho času jsem si nenechal ujít jedinej díl. Hezký léta. ()

Reklama

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, klaním se a cokoliv jiného. Jenže tenhle seriál je prostě srdcovka. Ať si říká kdo chce co chce ale tohle má úroveň. Scénarista se nebojí nechat umřít hlavní postavu(s těma to tady bylo na pováženou). Ale k jednomu se musím přiznat Katarina byla moje dětská láska. Je prostě nádherná a pokud se teď kouknu jen na upoutávku pocity se stále vracejí. Byla prostě top. Stejně jako ostatní postavy. Tento seriál, myslím tím hlavně první 2 až řady jsou prostě vynikající. ()

Smoulin 

všechny recenze uživatele

Kdo to sledoval každý den po návratu ze základky, nemůže dát méně než 5! Rivers utíkající se svojí učitelkou Sam, Melánie zamilovaná do Ryana, Nick, Katarína, Charlie a především!!! Drazic a Aneta v nejlepších epizodách 102 - 117, společně s úúúžasnou písní od The Big Bag Band - When We Talk About Love!!! ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná australská parodie na 90210. V půběhu seriálu, jak jsem si stačil všimnout (když jsem byl mladej a blbej a koukal na to), si nejdřív nějaký ty svoje osudy odkroutili hezounci a sympaťáci, a když došli, nastoupil jako ústřední postava sígr, kterej původně všechny šikanoval. Až ten odtáhne, vystoupí do popředí sígrův podržtaška a pak je to teprve spektákl. Hnůj! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama