Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (119)

Smoulin 

všechny recenze uživatele

Kdo to sledoval každý den po návratu ze základky, nemůže dát méně než 5! Rivers utíkající se svojí učitelkou Sam, Melánie zamilovaná do Ryana, Nick, Katarína, Charlie a především!!! Drazic a Aneta v nejlepších epizodách 102 - 117, společně s úúúžasnou písní od The Big Bag Band - When We Talk About Love!!! ()

animario 

všechny recenze uživatele

Fuck you zbohatlický usmrkanci z Beverly Hills 90210, jsou tady obyčejní středoškoláci od klokanů z Heartbreak High! Tenhle seriál mě částečně formoval v období mýho rannýho dospívání, třídní rebelové a in-line skateři Bolton a později Drazic v další sérii ovlivnili styl mýho oblíkání a projevu, svýho času jsem si nenechal ujít jedinej díl. Hezký léta. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jo tohle byl seriál mýho mládí, resp. puberty. Vždycky jsem přilítl domů ze školy, zapnul TV a už jsem sledoval, co se přihodí novýho. Dneska už si to moc nevybavuju, ale vím, že moje nejoblíbenější postava byl průserář Drazic, kterej byl sice zápornějšího charakteru, ale přitom byl vlastně klaďas. :D No jo, to byly časy!! ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se dívala, když jsem měla asi 12 nebo 13 a zamilovala jsem do něj. Upřímně si na něj už moc nepamatuji, ale vím, že se mi to líbilo. Mám ráda seriály, či filmy ze školního prostředí. Není to bůh ví jak dokonalé, ale mám na tento seriál dobré vzpomínky a pětku jsem dala spíše z nostalgie. ()

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, klaním se a cokoliv jiného. Jenže tenhle seriál je prostě srdcovka. Ať si říká kdo chce co chce ale tohle má úroveň. Scénarista se nebojí nechat umřít hlavní postavu(s těma to tady bylo na pováženou). Ale k jednomu se musím přiznat Katarina byla moje dětská láska. Je prostě nádherná a pokud se teď kouknu jen na upoutávku pocity se stále vracejí. Byla prostě top. Stejně jako ostatní postavy. Tento seriál, myslím tím hlavně první 2 až řady jsou prostě vynikající. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama