Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze uživatele liskam k tomuto seriálu (5)

Obi-Wan Kenobi (2022) 

Obrovská škoda a nevyužitý potenciál.:-( Za mě 48% na dvě * ()

Část I (2022) (E01) 

Cloumají semnou obrovské rozpaky a zmatenost nad atmosférou a stavem Obi-Wana, dějovou linkou mladé princezny Leii, a napsanými postavami Inkvizitorů. Takže 2* až 4* dávám tedy prozatím 3* a cítím neurčité zklamání. ()

Část II (2022) (E02) 

Jak dojebat veskrze slušnej seriál...? Obsadit ho nesympatickým smradem a ještě navíc mu tu jeho roli naprosto pitomě napsat. McGregor bojuje co to dá a pravděpodobně používá i sílu aby zvrátil a vytáhl z hoven některé dementní scény do kterejch ho scénaristé a režisér uvrtali. Je mi ho normálně líto. Ale jen z nostalgie hodnotit vysoko nehodlám. 2* a 44% ()

Část III (2022) (E03) 

Pomaličku se dostáváme do bodu kdy mi slova jako "slabé, groteskní, mizerný scénář, předvídatelné" přestávají stačit. Poté budu muset začít používat slova jako jsou "sračka a pod." Nechápu, že studio které posvětilo Mandaloriana pošle do světa takhle nedotažený seriál s jednou z nejikoničtějších postav Star Wars. Je mi z toho opravdu smutno! ZA mě 2* a 45% ()

Část IV (2022) (E04) 

Integrita, posloupnost a logika příběhu šla díky scénáristům do horoucí prdele. Obi-vanovo vstání z mrtvých, opětovné používaní meče a síly, stěžování si na impérium kolemjdoucím, Obi-vanova neuvěřitelná schovka za pilířem.... Ta byla minimálně za deset bludištáků. Komické chování vody při prasknutí okna. Záchrana v poslední vteřině, aniž by o tom transportéru a stíhačkách impérium vědělo...   Za mě   2* a 38% ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama