Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolský profesor Trevor Garfield (Samuel L. Jackson) byl před patnácti měsíci napaden vlastním studentem a takřka ubodán k smrti. Útok však přežil a na učitelské povolání nezanevřel. Nyní však nastupuje do nové školy v Los Angeles jako suplující učitel a pozvolna mu dochází, že s narůstající agresivitou mládeže a vlivem gangů tu učitelský sbor nehodlá nic dělat. A tak zatímco se ředitel staví negativně k možnosti rozhodit pár žalob, stává se ze školních tříd bojiště, na kterém Garfield denně bojuje s nejvzpurnějšími studenty... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Pravdivá realita amerických štátnych škôl bez servítky na ústach. Výborný výkon Samuela s citlivou a nepochopenou dušou bežného amerického učiteľa, ktorý to musí mať poriadne ťažké v realite a nie to ešte vo filme.Skvelý mladý Clifton Collins Jr.

sinner01

sinner01 (hodnocení, recenze)

Film dobrý... bez debat, ale.... neumím si představit a právě proto, že vím jak se v USA hledí na občanská práva, aby učitel nemohl nic a žáci všechno.... Jde mi především o to, když ve filmu jasně zazní: Jsi mrtvý Gartfielde.. mrtvý !!!.... Myslím si, že tady to už režisér Reynolds trochu "víc" přepísk.... plná tělocvična rodičů... no nevím.... A taky ten komediálně romantický konec s plačící studentkou.... nevím nevím.... v našem tedy ČESKÉM filmu by to neprošlo... určitě ne... proto jsem dal jen čtyři hvězdy a ne pět.....

Reklama

Reklama