Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ústřední trio znám moc dobře a mám rád (Samberg - Brooklyn 99, Milioti - How I Met Your Mother, Simmons - Portal 2), takže i kdyby to byla hrůza, tak tam jsou sympatické tváře. Hrůza se nekoná. Nad rámec klasického dovádění s časovými smyčkami se koná sympatická love story, která je dostatečně odlišná od té, kterou měli např. Murray a MacDowell. Párování ve smyčkách pro změnu připomíná Russian Doll, kde to ovšem bylo žánrově lehce jinde. Neobjevujeme Ameriku (pouze Palm Springs), ovšem jako potomek Groundhog's Day je to důstojné. Kdo od toho čeká cokoliv většího nebo jiného, bude zklamán. A stále tu inovativní věci k probádání jsou, jak ukázala tuzemská Princezna zakletá v čase , kde se časové smyčky mísí s pohádkovou tématikou. Sečteno a podtrženo vyjádřeno místním hodnocením slabší 4 hvězdy. Jakožto režijní debut je to však solidní práce hodná uznání. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Filmů s časovou smyčkou už ár natočeno bylo. Většinou mě to strašně frustruje, jak se postava neustále probouzí na stejném místě, tady mi to až tolik nevadilo. Film má docela příjemné tempo, hezky utíká, ale ničím nepřekvapuje, což tomu hodně ubližuje. Není tam žádné překvapení, zvrat, všechno už divák očekává. Herci jsou příjemní a sympatičtí. JK byl skvělým zpestřením. Hodnotím jako lepší průměr, na nudné odpoledne je to fajn film, ale že by ve mě zanechal nějakou stopu, to se říct nedá. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, dnešek byl zřejmě věnován filmům, které ve mně zanechaly podobně rozporuplné pocity. Když jsem v její první scéně zahlédl Cristin Milioti, okamžitě jsem si představil baseta, ty oči byly prostě příliš sugestivní. S postupujícím dějem jsem si ji ale vcelku oblíbil na rozdíl od Andyho Samberga, který mi do role Nylese absolutně neseděl. Komedie to byla poněkud nevyrovnaná; chvílemi jsem se výborně bavil, v jiných momentech došlo skoro až na nudu, takže výsledné tři kousky jsou podle mého tak akorát. Malé nicneříkající plus přidávám za Kate Bush z čistě osobních, a tedy subjektivních důvodů. 3*+ ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Otřepaný příběhový koncept zabalený do příjemné "feel good" komediální záležitosti, jejíž největší předností je duo ústředních herců v podání Andyho Samberga a Cristin Milioti. Snímek Palm Springs režiséra Maxe Barbakowa je totiž primárně o nich. Je hlavně o jejich vzájemné chemii, vybroušených vtípcích a faktu, že si je oba již od prvních vteřin stopáže okamžitě oblíbíte. A i když je linie cestování časem již poněkud ohraná, tak Vám díky svižnému tempu a sympatické délce snímek uteče neuvěřitelně rychle. Pokud tedy hledáte oddechovou komediální záležitost, která Vás bude bavit od začátku až do konce, vězte, že jste ji právě našli. Skvělá práce! „Here you are, standing on the precipice of something so much bigger than anyone here. But always remember, you are not alone.“ ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Palm Springs jsou takovými Hromnicemi pro novou generaci diváků, kdy máme jako hlavního hrdinu opět namyšleného chlápka, který se během časové smyčky zamiluje do jedné z dívek. Zvrat zde však přichází v tom, že se ve smyčce ocitnou ještě další dva lidi, z nichž jeden hrdinovi pomáhá a druhý jej z toho viní a chce jej zabít. Filmů s časovou smyčkou tu máme samozřejmě kromě mnou dvou zmíněných několik, ale tahle látka je zatím tolik nevyužitá, že s ní Palm Springs pracuje opět originálně. Vše je navíc zasazené v netypický den, kdy to člověku prostě musí začít lézt na nervy. 80% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)
  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama