Reklama

Reklama

Věčnost

(seriál)
  • USA Upload
Trailer
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní
USA, (2020–2025), 17 h 27 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Greg Daniels

Hrají:

Robbie Amell, Andy Allo, Kevin Bigley, Owen Daniels, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Chris Williams, Christine Ko, Chloe Coleman, Jessica Tuck, Matt Braunger (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(33)

V budoucnu budou lidé nahrávat své vědomí do luxusních digitálních nebes. Playboy Nathan po nečekané smrti končí v luxusním letovisku, kde potkává praktickou Noru, svého „anděla“ ze služby pro zákazníky, jež mu pomáhá najít přátelství, lásku i smysl posmrtné existence. (Prime Video)

Recenze uživatele NifKor k tomuto seriálu (2)

Věčnost (2020) 

Na to, jak jsem se na tenhle seriál těšil tak jsem dost zklamanej. Příběh je místy strašně předvídatelný a má kupu klišé, CGI se mi někdy zdálo né moc dobrý. Herecké duo hraje dobře a to je snad jedna z mála věci, která tahá seriál nahoru společně s posledními 2 díly a pár dalších v celé sérii. Vtipy jsou z 90% spíš trapný než vtipný, což je další zklamání. Celkově seriál na mě působil jako něco co tu už bylo několikrát, jenom v jiném kabátku a ano ten pohled do budoucnosti je pěkný a i ten nápad je tady využit v jistých místech dost dobře, ale to nemění nic na tom, že seriál je v jistých místech maximálně průměrný a někdy nadprůměrný. Ve zkratce nečekané zklamání. 6/10 ()

Série 2 (2022) (S02) 

Upload bohužel znovu nevyužil potenciál seriálu a ještě k tomu kvalita seriálu spadla neskutečně dolů. 1. věc co jsem nepochopil je konec, který je bezdůvodně na sílu otevřený a strašně mě to sere, protože to tam působí nepřirozeně. Děj je zde ještě míň zajímavější jak v 1. sérii a víc předvídatelnější. Posmrtný život je zde ještě míň využité jak v minulé sérii a já nechápu proč, když prostě ten svět dokáže toho tolik nabídnout (stačí jen zapojit představivost). Vtipy zase někdy moc na sílu a postavy jsou čím dál tím víc otravnější. Nové postavy nezajímavé a celkově ve finále i zbytečné, když nebudu počítat samotné "finále". Ještě zde musím něco napsat o díle s virem, který je doslova snad nejvíc debilní díl série a je také absolutně předvídatelné, nudné, nezajímavé a tupé. Horší než bych mohl čekat. 4/10 ()

Reklama

Reklama