Reklama

Reklama

Želvy Ninja

(seriál)
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
USA, (1987–1996), 73 h 57 min (Minutáž: 21–47 min)

Tvůrci:

David Wise

Předloha:

Kevin Eastman (komiks), Peter Laird (komiks)
(další profese)

Série(10) / Epizody(192)

Želvy Ninja – kdo by je neznal? ovládají bojová umění a zachraňují celý svět! Leonardo, Donatello, Michelangelo a Rafael jsou nejsenzačnější želvy na světě, které statečně bojují se svým úhlavním nepřítelem Krangem a jeho pravou rukou Trhačem. Mají jen jednu slabost – pizzu. (oficiální text distributora)

Recenze (361)

parabellum 

všechny recenze uživatele

Kdo nežral v dětství želvy ninja, tak nebyl nikdy malej:)) Můj nejoblíbenější animovaný seriál vůbec i po xletech si ho pouštím s nostalgií a stále mě neomrzel. Mám xdílů jak na stařičkých videokazetách kdy to ho dávaly v televizi tak i na DVD. Jo u mě jasný favoriti byli Rogstidy a Bíbob, ty dva neměli chybu a ze želv Donatello:)) ()

Tamdydam

všechny recenze uživatele

Jeden z těch seriálů, které jsem coby děcko miloval. Možná už jen proto, že ho naši nenáviděli ( Želvy Ninja nebyli zkrátka tak roztomilí, jako Krteček, nebo Ferda Mravenec ). No... po částečném shlédnutí jednoho dílu s odstupem asi osmnácti let už těžko pochopit, že jsem něco tak primitivního miloval:-) A dokážu si i představit, že jakožto rodič bych už nejspíš zaujal podobné stanovisko, jako kdysi ti mí. Ale budu si asi muset přiznat, že většina dospělých zkrátka jisté hodnoty ( které tento seriál nesporně má ) nedokáže docenit ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že takové Pokémony jsem žral a koukal na každý díl, ale Želvy Ninja mě osobně tolik nestrhly, přesto, že jsem viděl docela dost dílů, tak dnes už mám narozdíl od Pokémonů problém vybavit si pomalu všechny jejich jména. Jediné, co si vybavuju, že měl každý svoji zbraň a to se mi líbilo :-) Takže 3 hezké hvězdičky. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Ninja korytnacky samozrejme patria do mojich TOP detskych serialov. Po nejakej dobe som sa k tomu vratil a vazne som sa nestacil divit ze ten serial nestratil na svojom care skoro nic. Nie su to sice Kacerovky ktore stoja pevne a neoblomne na samotnej spicke ale pre mna to je serial ktory sa k tej spicke vazne splhal. Pri 200 dielnom seriali samozrejme nemozu byt vsetky casti TOP ale vacsina je velmi dobrych, mensia cast vynikajucich a par dielov je naozaj cisto genialnych :) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Kdo vyrůstal na počátku devadesátých let, toho Želvy Ninja neminuly. Mým oblíbencem byl Raphael. (Mimochodem, proč mu všichni přidáváte ke jménu -o, které tam vůbec není?) No a Trhač, to byl borec. Svého času jsem měl doma i sběratelské album s "pohyblivými obrázky" a plátkové žvýkačky, jejichž pachuť cítím v ústech i po patnácti letech, byly samozřejmostí. (145.) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (29)

  • Seriál vznikl podle undergroundového komiksu pro dospělé, který násilím ani nadávkami nešetřil. (liebgott)
  • Zákerný mozog Krang je inšpirovaný postavami mimozemskej rasy Utrom z pôvodných komiksov o ninja korytnačkách. (donnie22)

Související novinky

Želví ninjové se dočkají rebootu

Želví ninjové se dočkají rebootu

02.07.2020

Želvy Ninja už se za ty roky dočkaly tolika rebootů, že by další verze klidně mohla vyprávět o čtveřici stárnoucích želv, co místo karate cvičí jógu a prochází si krizí středního věku. Naštěstí to… (více)

Reklama

Reklama