Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele Ant_Antony k tomuto seriálu (6)

Ahsoka (2023) 

Zklamání roku... Pokud vzniknou další řady, s lehkým srdcem je vynechám... ()

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Ajaj... kdo nemá nakoukáno, bude mít problém... A to nemluvím o jiných paskvilech, které se objeví i tak... Očividně droidy přepere už i každý dítě holýma rukama a z probodnutí světelným mečem se na jipce zotavíte v řádu hodin... (hups, spoiler do druhého dílu) bravo Disney... ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Mandolorian mě (dvě série) bavil, Bobba Fett byl úlet, Obi-Wana jsem horko těžko přežil a tohle už po druhým díle nedávám... ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Celkový dojem prostě kazí scénáristické berličky či kopance... Někdo jim může říkat maličkosti... ALE je jich zatraceně moc... ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

A na tohle lákají v Americe do kin..? (tenhle díl) Disney už musí být fakt v koncích... Vždyť se tam dějově (zase) téměř nic neděje - jen spousta pomalých záběrů na útesy kvůli natahování času, "bitvy" natočené v prachu a mlze, aby se šetřilo na rozpočtu za vizuál, který se vyplácal na "velryby"... No a Anakin..? Naprosto zbytečný cameo vedoucí do ztracena... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama