Reklama

Reklama

Scooby-Doo! The Sword and the Scoob

  • USA Scooby-Doo in King Arthur's Court (pracovní název) (více)

Recenze (5)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Docela pohodička. Příběh není moc originální, ale na druhou stranu mi film neuvěřitelně rychle uběhl. Stejně mám ale pocit, že něco podobného jsem už viděl. Musím se přiznat, že rozuzlení mě tentokrát celkem překvapilo (tak trochu). A humor Scoobyho a Shaggyho mě asi nikdy nepřestane bavit. 5/10. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Po předchozích třech filmech, zas už o něco přijemnější podívaná. A ikdyž se tu neřeší záhada uplně v tom pravym slova smyslu, jak jsme zvyklý ze starších dílů, mám z toho celkem v poho pocit Jsou i lepší díly, ale furt je to asi lehkej nadprůměr.. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scoobyho partia prenesená do anglických reálií, dosť trefné popkultúrne odkazy, ako aj nezameniteľný humor Shaggyho a Scoobyho idú ruka v ruke v klasicky šablónovitom prevedení bez nejakých výrazných dejových zvratov. V zásade kvalitatívne podobné predošlým trom filmom, takže ani u mňa sa hodnotenie nemení a je to lepší nadpriemer. 60 % ()

Grezocrusk 

všechny recenze uživatele

Úplná pohodička , je to niečo iné ale pritom to isté v inom svetle... Neviem s kade berú nápady na tieto časti ale dúfam že v tom budú pokračovať v kvalite ako bol aj tento snímok a nestane sa po čase s tým to čo u simpsonovcov. Určite odporúčam každému kto má rad scoobyho a jeho party, sklamaný nebudete. ()

Reklama

Reklama