foto

Bruce Campbell

  • nar. 22.6.1958 (60 let)
    Royal Oak, Michigan, USA

Zajímavosti o tvůrci (25)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Ascension
Highly Functional
2016 The Escort
2013 Lesní duch
Mocný vládce Oz
2012 C.K. Williams: Tar
2011 Auta 2
Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV film)
2010 Skeleton Farm's Halloween Horrorshow - a.z.
2009 White on Rice
Zataženo, občas trakaře
2008 Beyond Inside the Cave: The Making of Cavealien 2
2007 Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters
Jmenuji se Bruce
Spider-Man 3
2006 Cesta na vrchol světa (TV film)
Lesy
Mravenčí polepšovna
2005 Alien Apocalypse (TV film)
Fangoria: Blood Drive II
Man with the Screaming Brain
Škola superhrdinů
2004 Comic Book: The Movie
Lupiči paní domácí
Spider-Man 2
2003 Drugs
Nesnesitelná krutost
2002 Bubba Ho-tep
Hatred of a Minute
Invaze (TV film)
Sloužit Sáře
Spider-Man
2001 Hubert's Brain
Majestic
2000 Nízký přelet
Timequest
1999 Od soumraku do úsvitu 2
1998 La Patinoire
Zlatá horečka (TV film)
1997 Bláznivé manévry
Mennovo svědomí
Missing Links (TV film)
Running Time
Smrt v odlesku slávy (TV film)
The Love Bug (TV film)
1996 Fargo
Lovec přízraků (TV film)
Tornádo (TV film)
Útěk z L.A.
1995 Kongo
The Demolitionist
1994 Záskok
1992 Armáda temnot
Děs v hlavě
Eddie Presley
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1991 Ztracené duše
1990 Darkman
Maniac Cop 2
1989 Měsíční past
Narušitel
Slunce, úsvit a upíři
1988 Maniac Cop
The Dead Next Door
1987 Smrtelné zlo 2
1985 Stryker's War
Vlna zločinu
1984 Going Back
1982 Cleveland Smith: Bounty Hunter
1981 Lesní duch
Torro. Torro. Torro!
1978 Shemp eats the moon
Within the Woods
1977 It's Murder!
1972 Oedipus Rex

TV seriály

2018 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
Judgement Day (S03E09)
Rifting Apart (S03E08)
další epizody (10)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Zase doma (S02E09)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
další epizody (11)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
Oheň v díře (S01E07)
další epizody (9)
Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
The Gift of the Magi (S02E05)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A Santova půlnoční pouť (S01E04)
Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Sea Change (S07E12)
Tipping Point (S07E11)
další epizody (13)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Odd Man Out (S06E16)
další epizody (18)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Fail Safe (S05E18)
Acceptable Loss (S05E17)
Depth Perception (S05E16)
další epizody (18)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Out of the Fire (S04E17)
Dead or Alive (S04E16)
další epizody (25)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S03E09)
Barryho problém (S03E08)
Výstřely do tmy (S03E07)
další epizody (16)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Dvakrát objednaná vražda (S02E08)
Rozbouřené moře (S02E07)
další epizody (9)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Falešná identita (S01E10)
další epizody (12)
2006 Náhradníci (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Dragon Nuts (S02E05)
2004 Megas XLR (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Tribunál (S06E19) - a.z.
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
2002 Čarodějky (TV seriál)
A kam teď? (S04E22)
2001 The Legend of Tarzan (TV seriál)
2000 Všeuměl (TV seriál)
Xena (TV seriál) - a.z.
Pointy (S05E11) - a.z.
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Lotra pozná zas jen lotr (S04E19)
Klíč ke království (S04E10)
Akta X (TV seriál)
Něžnůstky (S06E07)
1998 Xena (TV seriál)
Příběh dvou múz (S04E06)
Mizející čin (S03E20)
Tsunami (S03E19)
1997 Timecop (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Král zabijáků (S03E08)
Výprava (S02E13)
1996 Xena (TV seriál)
Královský pár zlodějů (S01E17)
1995 Herkules (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2018 History of Horror (TV seriál)
The Demons Inside (E04)
Slashers, Part 1 (E02)
2017 Cult of Terror
To Hell and Back: The Kane Hodder Story
2016 Dinner with Leatherface
2014 Doc of the Dead
Invaluable: The True Story of an Epic Artist
2012 Addicted to Fame
2011 Swallowed Souls: The Making of Evil Dead II
The Walking Dead Girls
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2009 Remember the Alamo
2008 Science of Horror
2005 Ban the Sadist Videos!
The Perfect Scary Movie (TV film)
2004 A Community Speaks
Making the Amazing
The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
2003 Hating Every Minute
2002 Discovering 'Evil dead'
Fanalysis
Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
Masters of Horror (TV film)
2000 The Making of 'Evil Dead II' or the Gore the Merrier
1999 Men Behind the Army, The
1992 The Chiller Theatre Expo Video Vol. 1

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2007 Jmenuji se Bruce
2005 Man with the Screaming Brain

TV seriály

1999 Xena (TV seriál)
Klíč ke království (S04E10)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Xena (TV seriál)
Král zabijáků (S03E08)
1995 Herkules (TV seriál)
Mizející mrtví (S01E11)

Dokumentární

2004 A Community Speaks
2002 Fanalysis

Host

TV pořady

2019 Ripley's Believe It or Not! (TV pořad) - mod.
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2007 Scream Awards 2007 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(496)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace