Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (368)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Děj jak z Beverly Hills 90210 zhusta prokládaný uvřískaným kucháním. A vy s vědomím zlehčování klišé žánru hádáte kdo. Zase.. Craven s Williamsonem to zkouší na stejné vlně, ale nedostatek nápadů je připravil o schopnost bavit a na těch necelých dvou hodinách to jde ukrutně vidět. Při pitomoučkém finále jsem už jen čekal, že se zpoza kulis vypotácí zhulený Marlon Wayans.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvojka se úporně snažila navázat na úspěch jedničky a to se jí vymstilo. Už to není natočené s takovým přehledem a nápaditostí jako jednička. Vyjma velmi povedené scény z kina z úvodu, se pak už žádná tak zajímavá scéna nevyskytuje a odbyté finále mě dost rozladilo. Nicméně jsou zde sebeparodické scény, které filmu dodávají na zajímavosti, ale k nudě nebylo daleko. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Další horor z dílny Wese Cravena, sice žádný veledílo, ale zase dobrej horor. Je pravda, že jednička je lepší a tady už je to jen takový opakování, ale i tak je to až na závěrečnou pointu, která je fakt ubohá a trochu kopíruje jedničku, kde to taky nebyla zrovna nějaká uchvatná závěrečná pointa zabíjení, ale pořád lepší než to co si vymysleli tady, dobrý a zase se spoustou krve a nějakou tou mrtvolou. Taky tomu prospělo, že zůstali stejný herci, takže se dalo snadno navázat na předchozí díl, což tvůrci velice rádi udělali, ale hereckým výkonům to zase moc neprospělo, i když tam v podstatě ženský jenom ječej a chlapi chcípaj, takže tam v podstatě ani moc hereckých příležitostí nebylo, ale já si nemůžu pomoct, mě se to i tak líbilo ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor už znatelně přebírá vládu a Vřískot se mění ve zdařilou parodii sebe sama, ale pozor, pořád je to horor s krví a řádnými mordy!. Cravenovo dítě i v druhém pokračování drží vysoko nastavenou laťku a svého diváka nepřestává bavit, dokážete-li tedy přijmout jednoduchý předpoklad a vlastně podstatu celé série: Hlavně to neberte vážně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hororové série mají svá jasně daná pravidla. A druhé díly se zpravidla vyznačují více mrtvolami a rafinovanějšími vraždami. Toto pravidlo se snažil na hlavu postavit Wes Craven a dá se říct že se mu to povedlo. Vraždy jsou trošku rafinovanější a je jich více. Druhý díl potěšil účastí mnoha známých herců v cameo rolích. Trošku mě na konci nasrala nesmrtelnost Deweyho protože tato, pro mě nesympatická postava, nahrála ke vzniků parodií. A tak jsem se těšil že už v dalším díle účinkovat nebude. David Arquette je odporně hrozný herec. Za zmínku v tomhle díle stojí charismatický Timothy Olyphant. 65% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • V severoamerických kinech film utržil 101,4 milionu amerických dolarů, v celosvětových dohromady 172,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama