Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Scary movie sérii, ale tohle je její nejslabší článek. To, že mě nebaví Paranormal activity a jeho variace, je můj problém, ale absence humoru (respektivě přemíra trapných vípků) a nekompaktnost filmu, je objektivní důvod, proč je lepší tenhle díl nevidět.Jedna hvězda za Ashley a její péči o děti, ale chybí mi klasika - Anna Faris :-/ Bída ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najslabšie Scary movie. To už fakt Pár nenormálnych aktivít (porovnávam to práve preto, že som to nedávno videla) bol vtipnejší a to bol zameraný len na jeden film. Scary movie sa snažilo parodovať niekoľko filmov a ono to fakt zostalo iba pri tej snahe. Veľmi slabé paródie, pár krát som sa zasmiala, ale netrhalo mi brucho od smiechu tak ako u predošlých dieloch. Proste zbytočne som sa tešila na túto 5-ku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dozvěděl jsem se, proč je praktické mít v bazénu žraloka, pochopil jsem, že kdyby černou labuť tančila tyčová hvězda Kendra, tak bych se při vyslovení slova "balet" neosypával a považuji za užitečné vědět, že když policie tápe, tak vždycky zatkne Lindsay Lohan. Zparodováno je tady zkrátka kdeco, ale toho vtipného není zdaleka tolik, kolik bych si zasloužil za své dlouholeté trpělivé čekání na opravdu vydařenou parodii. Drebine, Topere nebo klidně i Limonádový jelimane, vraťte se! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dvou nepříliš podařených kouskách v podobě 3 a 4 dílu přichází Scary Movie 5, které světe div se, není tak příšerné! Některé scény mi přišli vážně vtipné a dokonce jsem se sem tam i smál a nebyl to ironický úsměv. Asi nějvíc mě pobavila parodie na Zrození planety opic. Pár fajn nápadů, scéna se Snoop Doggem a Cabin in the woods, chytrý Ceasar, to bylo fajn. Ale víc jak dvě hvězdičky si to rozhodně nezaslouží! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Věta, která probouzí zlo, "Gort klaatu barada nikto" je věta z filmu Den, kdy se zastavila Země (1951), která má zastavit mimozemského robota Gorta od zničení Země. (Thommy91)

Reklama

Reklama