Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Jsou to chmatáci, to je jejich živobytí. Ale Bohužel, jsou mi nesympatičtí. Ani jeden se nestal mím hlavním hrdinou. Jak svou rolí tak hereckým obsazením. CITÁT - Bez plánu jseš mrtvej. Co se mě líbilo je loupež v Olivové ulici a bezprostřední dění před i po. Je to docela strhující akční drama a i když jsem neměl svého hrdinu, film mě pěkně vtáhnul do děje. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Co si budeme povídat, tenhle film nepřináší nic nového. Při jeho sledování si častokrát řeknete "hele, tohle už jsem (ne)jednou viděl někde jinde", ale to je fuk, protože vám to dojde až deset minut poté. A proč? Protože tenhle film chvátá dopředu jako nadopovaný Usain Bolt. A znáte to, když se moc rychle pohybujete, tak nemáte čas ani na to zamyslet se, že to je vlastně úplná blbost. Nicméně ta blbost má charismatického Idrise Elbu a krásku Zoe Saldanu (která zde má menší prostor, ale i tak vás stačí okouzlit). O herectví Matta Dilona a Paula Walkera raději pomlčím (aneb jeden výraz po celý film, klobouk dolů, to je taky jistá forma herectví). Takers jsou jen chutnou jednohubkou, která do vás spadne, že si to ani neuvědomíte, ale nezanechává ve vás nic, takže si pravděpodobně nebudete chtít přidat (tím myslím ten otevřený konec). 60 %. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem nic moc nečekal a o to více jsem byl překvapen. Svižná gangsterka se známými herci a zábavnou akcí. Především parkurový útěk před policií se mi dost líbil. Zajímavé rozuzlení a konec, který jsem si přál a předpokládal se nakonec vyplnil. Takže naprostá spokojenost. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama