Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lidi sice na to chodí. Ale ty recenze jsou doslova příšerné! 12%, někde sotva film dostal dvě hvězdy z pěti. Ten Megaton to fakt asi posral, do hajzlu.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Asi bych i šel, ale Megaton je idiot a dvojka byla fakt špatná, zvláštně díky příšernému střihu. 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

retard k retardovi sadá...rovný rovného si hladá... prajem vám dlhú alianciu Oravský zemiak a Japoská rýže :)

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

96ka proste mela skveleho hlavniho hrdinu. Hodny tatka od rodiny, co je diky svym zkusenostem vsestrany a temer neporazitelny. Navic nelitostny. Proste chytre napsane. Proste charismatickej frajer mlaticka s lidskou tvari.

na příspěvěk reagoval Martin741

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Jasně že viděl:) Teda jenom Červenou sirénu. Ale to už je pár let. A nepamatuju si, že by tak dementně stříhal:) Možná mu Besson radí, jak na to:)  Ale taková Červená siréna je mnohem lepší film, než Taken 2. Každopádně si myslím, že kdyby Megaton chtěl, umí určitě natočit i přehlednější scény. To co dělá je extrém. Jen se mu to asi líbí a nevadí mu, že to lidi sere:))

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

14,7 za piatok a predpoklad 38,5 za vikend. Takze takých 110 by to malo dat v pohode.

A co sa tyka Liama, tak podla mna uspech ma hlavne preto, ze je to taky netypicky action hero. Nikdy v akcnych filmoch nehral, nema svaly, neovlada bojove umenie, ale vsetko to vynahradza tym, ze vie hrat. A divakom bol znamy. Nebola to pre nich nova tvar. Ale podla mna ho na akcny vrchol vysvihla hlavne kvalita prvého Taken. Inak pred premiérou Non-Stop som cital, ze jednou z cielovych skupin toho filmu boli hlavne vdaka Neesonovi zeny vo veku 35+ :))))

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Taky přemýšlím jak to dělá. Prostě je v kurzu no. Může natočit i průměrnej film a bude z toho komerční pecka. někdo se může přetrhnout a natočit sebevětší nářez a vyjebou s ním. Neeson prostě jede. Víc bych za tím nehledal.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

ywo666

Ale kromě Taken zase ty jeho film zas tak drahý nejsou, takže jsou pak úspěšný. U Taken si říká o velký prachy, protože ví že může (ve dvojce a trojce ani bejt nechtěl)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

S Liamom nemám žiaden problém. Ale mimo taken tie filmy zas tak veľa nezarábajú. A Taken 2 sa viezlo na vlne. Ale ak zarobí aj Taken 3. Potom už to je nonsens.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Jednoducho sa Liam predviedol v type postavy, ktora divakom dokonale sadla. Co vidno na vsetkych filmoch ktore natocil po Taken pretoze tam hra skoro to iste.

Mali by sme byt radi, ze este aj dnes moze vzniknut nova akcna hviezda a to aj v pozdnom veku.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Strašne by ma zaujímalo ako to Liam dokázal. Akčný žáner trpí. Prepadáva film za filmom. A Liam má parádne tržby v priemerných filmoch. Ok jednička bola dosť dobrá. Ale aj tak je ten kult série prekvapivý. Ak zvážime že dvojka bola slabá a trojka tiež nebude akčný film roku.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

vegetol je expert na trash, takze ich urcite videl. :))

Ja som videl prvu polovicu filmu Červená siréna, ale bola to taka neskutocna nuda, ze som to potom vypol.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ouwen

No mozno tie auto nahanacky so zrýchleniami ako z Knight Ridera boli prehladne, ale bitky boli riadne sprasene aj v Kurierovi.

Reklama

Reklama