Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

My az 22. ctvrtek Jede nas banda asi 8mi lidi, tak bylo slozity to nastavit ten termin vubec. Doufam, ze to nebude pod 40 v ty dobe :D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ty vole :-((( To si ten Megavocas dělá prdel??? ale stejně na to zajdu. Doufám, že když bude akce domrdaná, tak to bude aspoň sranda. Už se těším na fajt z maníkem ve slipech :-)))

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Lefty86

To nechápu, Wick má naprosto luxusní akci který se Megafail nevyrovná ani ve svých nejvlhčích snech. Zrovna včera jsem si znova sjel tu akci v klubu a to je prostě pošušňáníčko, ti dva rejžové maj skvělou průpravu z Matrixu a ze své vlastní kaskadérské kariéry a je to vidět. Megafail nemá nic, jenom střih střih střih střih střih střih střih střih střih střih střih střih a tak dále až do aleluja.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a kde má být ten zběsilý střih ? sem nějak nevšimnul a nasrat, myslel sem to ve zlém 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Absolútne neverím, že by Megaton mohol niekedy natočiť niečo lepšie ako John Wick. Tipujem, že toto bude maximálne slabé. Zarobí to 300 mega a Ollie sa bude môcť vrhnúť na dojebanie inej série. Napríklad Predátora alebo Lethal weapon 5.

na příspěvěk reagoval Lefty86

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

pár lidí (mimo csfd) mi řeklo, že akce má plno střihů ale není tak příšerná jak tvrdí recenze. uvidíme co Waco. 

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Tak co, kdo maze uz zitra do kina?? Ja se dostanu asi az v patek a to me sere :-) ale tesim se , jdu si to uzit a kdyz to bude picovina nevadi. Ale myslim ze to nebudehorsi nez dvojka ktera se mi taky celkem libila, jednicka je namrd ale dvojka proste sla. Lepsi nez treba precenovanej John Wick.

na příspěvěk reagoval ywo666

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ano máš pravdu. ale třeba jednomu se ten střih líbí, jemu ne. ale když jeden napíše "je tam mnoho střihu, ale líbí se mi to" a druhej "je tam mnoho střihu ale nelíbí se mi to" vyjde to nastejno. chápeš co tim chci říct? 

 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jako pravdu ? Co je tou univerzální pravdou, platnou pro všechny diváky a všechny filmy ? Každý divák má jiný vkus, líbí se mu ve filmech jiná hudba, někomu se ve filmech líbí více akce, někomu více humoru, někomu rychlejší střih atd. atd.. Někdo zase rád dlouhé nudné záběry nikam a hloubání nad nesmrtelností chrousta. Je snad nějaký způsob natočení filmu bráno jako dogma, které má být jedinou platnou srovnávací základnou pro kvalitu filmů ?

na příspěvěk reagoval Ouwen

Lynth92

Lynth92 (hodnocení, recenze)

Pánové hodnotitelé jsou asi profi režiséři a držitelé nespočtu oskarů jak vidím ty komentáře k filmu. Vážně by se nad sebou měli první zamyslet než budou něco psát.

Reklama

Reklama