Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesar a Vince jsou vysloužilí boxeři a nejlepší přátelé. Osud im přihrál šanci pořádně si vydělat, má to ale háček - musí do Las Vegas. Nabídne se jim Grace, současná Cesarova a bývalá Vinceova přítelkyně, která je sveze svým autem. Cestu do města hazardu a boxu ale zkomplikuje sexuálně neukojená stopařka, před kterou si není jistý žádný z mužů, ba ani Grace. V nečekaných komických situacích vyjde na povrch mnohé, třeba že Cesar byl rok homosexuálem, a kdysi už ve Vegas boxoval. Konflikt mezi kamarády se nakonec změní v souboj o to, kdo získá Grace. Podaří sa jim vůbec dorazit na zápas v plném zdraví? A kdo z nich nakonec zvítězí? (SPI Film)

(více)

Recenze (46)

Skalda 

všechny recenze uživatele

Tak trošku zklamaní - na road movie typu někam jedeme a tam se popereme mi ke štěstí opravdu nestačí. Trochu to žehlí závěrečná bitka, okořeněná sem tam originálním nápadem ale na celej film to je sakra málo a ani takový koně jako sou Banderas a Harrelson to neutáhnou i když je z kozlíku povzbuzuje Sizemore a Lucy Liu...Asi ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Lákali mě na tomto filmu hlavně dva ústřední herci a ty byli dobří jako skoro vždy,ale kdo čeká nějaký film o boxu kde se pořád jen boxuje tak si dost minut počká.z počátku nebo spíš skoro tři čtvrtiny se film odehrává v autě a je to tak trochu styl road movie,ale závěrečné minuty to vynahradí právě i těm kdo čekali hlavně souboj vah.Jinak je to taková oddechovka,kde nic hlubšího nečekejte a co se týče například akce tak ten závěrečný souboj stojí za to.Plus se tu mihnou na pár minut tváře jako je například Kevin Kostner :-) Takže za mě 65% a tři hvězdy. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kdyby jen kvůli řádícímu Tomu Sizemorovi, tak stojí za to se na tenhle film kouknout. Pak ale i Harrelson a Banderas, jako nejlepší kámoši, co si proti sobě zaboxují v předprogramu boje o titul, stojí za to. Jde o takovou road movie, kdy seoba boxeři připravují na vzájemný zápas. Někdy to vypadá na ohrožení jejich přátelství, jindy je zase fajn, jak takovou záležitost dokážou brát s nadhledem. Do toho jim dělá společnost nádherná stopařka Lucy Liu. Nakonec i boxerský zápas je hezky natočený a zajímavý. Navíc po té dlouhé cestě s postavami žijete a ikdyž je konec možná až trochu moc kýčovitý, tak vám to ani nepřijde. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek především poukazuje na fakt, že i dlouholetí přátelé se vlastně vůbec neznají. A kdy jindy může veškerá tajemství a zášť jednoho k druhému vyplavat na povrch, než během dlouhé cesty v osobním autě. Dosud nejlepší přátelé Cesar a Vince jedou na vzájemný zápas v boxu si slušně vydělat, ale vše se poněkud zvrhne. V ringu se už nejedná o přátelský souboj, ale o skutečný tvrdý boj. A za vším stojí žena. Snímek je živý a vtipný, což je hlavní devízou. Jedná se tak trochu o netradiční sportovní film, kde se Antonio Banderas a Woody Harrelson dokonale vyřádili. První polovina příběhu sleduje jejich cestu, kde rekapitulují svůj život a vyjasňují si určité věci. Druhá už přípravy a zápas, který není zase až tak špatný. Ani Mike Tyson se nestačí divit. Snímek stojí svojí kvalitou za uvážení. Nic podobného tu dosud nebylo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +Lucy Liu, Antonio Banderas a Woody Harrelson, závěrečný box a hudba u tohoto souboje -část ve které jedou na zápas (asi 3/4 filmu) je veskrze podprůměrná a hodně utahaná/// Čekal bych víc sportovní drama než komedii. Ve finále je to mezi těmito žánry někde uprostřed, možná je to pořád ještě víc komedie. Ovšem tato část mě moc nebavila a zachránili ji jen herci a několikaminutový vstup Luci Liu. Přesto cca 80 minut utečně jako voda a vy se dostanete na zápas. (možný spoiler-> Na finále, které opravdu stojí za to: před velkým zápasem nastoupí dva téměř zapomenutí boxeři na předzápas. Téměř nikdo jim při vstupu nefandí, netleská, nikoho moc nezajímají. Přitom předvedou takový výkon, který je nejen pozoruhodný pro díváky v sále, ale i pro diváky u obrazovek, odehrají všech 10 kol a přitom následující velký zápas bude trvat jen 52 vteřin. Prostě tleskám. Nebýt však tohoto finále, film by přepadl přes pásku do vod podprůměru./// Celkem 51%/// ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Pro svoji postavu Vince Boudreaua čerpal Woody Harrelson inspiraci od skutečné postavy světa profesionálního boxu portorikánsko-americké národnosti Angela Manfredyho. (Conspi)
  • Natáčelo se v amerických státech Kalifornie a Nevada a v Chorvatsku na ostrově Hvar. (Terva)
  • Ve finálním zápase se Vincovi (Woody Harrelson) podstatně mění množství krve na tváři. (KucC)

Reklama

Reklama