Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Krvavější, úchylnější a béčkovější než první díl - jedním slovem lepší. Od minule přibyla větší dávka akce, humoru a frankensteinovské zvrhlosti, posledních 15 minut je splatter zábava jak má být. Herbert West je geniální postava, Jeffrey Combs ostatní herce opět o kus převyšuje a jakmile se objeví na scéně, úroveň (zábavnost) letí strmě vzhůru. A protože se objevuje téměř neustále, nadprůměrnému hodnocení se nevyhnu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa Herbert West nudil a oživoval si končatiny, tak som sa nudil aj ja. Načo znova oživovať mŕtvolu keď je aj tak jasné že vás napadne. Ešte béčkovejšie, no ešte viac nezáživnejšie. Keď oživené mŕtvoly od Yuznu tak RETURN OF THE LIVING DEAD III, to je rozhodne viac záživnejšia a viac sexy. Najlepšia scéna je so psom s ľudskou rukou namiesto nohy. Viac takýchto vtipných scén a bolo by dobre, takto je to len blbina bez čo i len minimálnej pointy. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Horory céčkového Briana Yuzny už mám dávno za sebou. Sice jsem na nich před mnoha lety začínal, ale právě to je člověk, který v některých lidech způsobil předsudky o tom, že horory jsou kraviny nedávající smysl k jejich sledování. Ano, připouštím, pokud se nehororový divák podívá na tento pitomý film s úchylnými doktory dělající pokusy na mrtvých, okamžitě ho přejde chuť podívat se na nějaký jiný. Právě devadesátá léta hororům vůbec nepřála a vznikaly nedívatelné slátaniny, tahle je jednou z nich. Kdo si dnes vzpomene na herce Jeffrey Combse v roli z jednoho doktorů. Sice byl poměrně přesvědčivý, ale opět to byla taková ta z nouze ctnost ho obsadit do podobného filmu, protože horor byl zkrátka v úpadkovém období a tenhle a jemu podobné filmy jen přispěly k jeho anihilaci. Kdyby tenhle horor alespoň byl nějak přesvědčivě děsivý, záživný nebo stylově "ujetý" z pohledu diváka, ale je to jen samoúčelná břečka bez dobrých speciálních efektů patřící do kategorie ryzího odpadu. Vlastně devadesátá léta minulého století byla z pohledu hororové tvorby celá odpadová. Tedy pro mě rozhodně, až na pár výjimek. 0% ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Dobrá. Zadušení vystřelovacími střevy se tak zcela nekonalo a můj oblíbený pan West se vrací s novou teorií re-animace, která slibuje ještě větší dávku zábavy. Oko-prsty byly roztomilé a ruko-noha správně zákeřná. West se očividně baví vymýšlením koláží a já se bavila s ním. Jen škoda, že ho nechce ani ženská, kterou si sám vytvoří. Chudáček. A samozřejmě byl výborný návrat profesorovy hlavy. Stálo by za to studovat na Miskatonické univerzitě. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v mých očích co se kvality týče zcela srovnatelná s jedničkou. S výjimkou dvou hlavních mužských protagonistů, které ztvárnili stejní herci, se původní nátura filmu poněkud změnila. Od oživování mrtvol a koček se šílenec West rozhodl, že pro svého kámoše, který truchlí po své mrtvé přítelkyni Meg, vytvoří novou a zcela dokonalou ženu. A než se do toho pustí, tvoří bizarní "umělecká díla" z různě pospojovaných částí lidských těl. Mimochodem, hlavní záporák z prvního dílu, doktor Hill (resp. jeho hlava) se opět vrací a má velké plány:)... A jako nejlepší část filmu bych označila závěr, který byl naprosto bombastický a vážně ujetý v pozitivní slova smyslu:). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)
  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama