Reklama

Reklama

Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciál oslavující původ a odkaz legendárního nájemného lovce Boba Fetta ze Star Wars. (JasonCZ)

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Predkrmový dokument pred samotným seriálom, ktorý nám priblíži postavu Boba Fett a aj to, ako sa v priebehu času jeho postava v SW filmoch vyvíjala. Je to skôr o charaktere postavy, ako o nejakom "making of" prístupe k samotnému seriálu. Takže ako doplnková informačná jednohubka je to fajn a minimálne mne to trošku pomohlo sa zorientovať v pravom charaktere tejto postavičky. 60 % ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Malé navnadění před seriálem o Fettovi, který bude (doufám:) ještě lepší než Mandalorian. Nemohu se dočkat. ()

Reklama

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

The fans definitely responded to Fett. Krásný (ikdyž krátký) dokument jako takový předkrm k The Book of Boba Fett. Pohled do zákulisí, rozhovory, všichni herci co tu helmu nosili a nakonec se tam i objevil i SW sběratel, který ukázal zajímavé memorabilie. Šest a půl minuty v originální trilogii, kde řekl dohromady čtyři věty a takový ohromný odkaz, tleskám tvůrcům i všem fandům co ho od začátku podporovali. ()

Zajímavosti (1)

  • Během vývoje Star Wars V: Impérium vrací úder (1980) byl Boba Fett původně koncipován jako člen skupiny obrněných imperiálních vojaků, tzv. „supercommandos“, než byl nápad zrušen ve prospěch osamělého nájemného lovce. Tento koncept se později vyvinul do Mandalorianů, skupiny se silnými válečnými tradicemi, kteří mají brnění a přilby podobné jako Fett. (JasonCZ)

Reklama

Reklama