Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond (Pierce Brosnan) překonává všechny limity a vydává se na nezapomenutelnou a vzrušující dobrodružnou jízdu kolem světa! Z temné cely severokorejského vězení až na krásné kubánské pláže zavádí agenta 007 hon na ďábelského zločince, který je odhodlaný rozporcovat svět... a to doslova. Teď je na Bondovi, aby s pomocí smyslné tajné americké agentky (Halle Berry) uložil zločincovy plány k ledu. (PB Publishing)

(více)

Recenze (678)

Kardio 

všechny recenze uživatele

Tento film má spoustu chyb, ale také spoustu nedoceněných kvalit. Akce je nápaditá a zábavná. Herci jsou sympatičtí a Pierce je prostě nejlepší Bond a humor taky stojí za to. "Překonal váš rekord šefe" S radosti a nostalgii nadhodnocuju a doporučuju všem fanouškům blonďatého rádoby Bonda. ()

Samout odpad!

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan neni nejhorsi Bond (Lazenbyho s jednim filmem nema smysl hodnotit) kvuli nemu samotnemu, ale proste proto, ze filmy s nim jsou tak nebetycne pitome. A nejhorsi Bondovka vsech dob Die another day je toho zarnym dukazem. Idiotsky scenar by nezachranil ani Kubrick krizeny s Fincherem a Nolanem, a Tamahori tomu nijak nepomohl. Hale Berry je sice nepochybne nadherna Bond girl, ale to je taky jedine pozitivum teto jinak priserne slataniny. Tomuhle lze dat pouze odpad. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Jeden z oblíbených 007 filmů. Akce, humor, sex, napětí a příběh. Efekty jsou dobré, a film ani chvíli nenudí. Poznámka: Madonna zde hraje i filmovou roli. Auto Jamese Bonda je opět až moc vyspělé. 😁 Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

No jo, vyvedená akční pohádka s příslušenstvím. Na veselou strunku si tam párkrát brnkne i věčně rozesmátý Rosamund Pike. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Pierce Brosnan se prostě na Bonda opravdu hodí a jde mu dobře... Halle Berry v bikinách ano toto je Bondgirl... Prostě přesně to co od filmu s Bondem očekáváme ()

MartinNewman 

všechny recenze uživatele

Poslední Bondovka s Piercem Brosnanem, mým nejoblíbenějším představitelem Bonda. a stálo to zato. Spousta lidí má s tímto filmem problémy, já si naopak myslím že je to peckově natočená Bondovka, která je plná hlášek a odkazů k předešlým filmům a je tak nadupaná, že se nemá za co stydět. Ano, má pár slabých míst, které mi před dvaceti lety úplně neseděli, jako třeba úvodní píseň od Madonny, která se moc nehodí k Bondovi, ale určitě je pořád lepší než úvodní píseň ke Spectre od toho zkurveného zmrda Sama Smithe. Fuj, ještě teď bych blil. Samotná role Madonny mi nevadí a naopak Madonna tu malou roli zvládla v pohodě. Ještě jediná výtka se týká surfování na tsunami, kde prostě digitalizace ukázala své limity a fakt to je nic moc, ale všechno tohle se dá odpustit když se člověk podívá na skvělého záporáka Tobyho Stephense. Nevraživost, přímo nenávist jede do prvního okamžiku od setkání s Bondem se skvělým šermířským soubojem a toto napětí trvá až do konce filmu. Bond Girl jsou tak skvěle vybrány, že není co dodat. Halle Berry je po dlouhé době trochu jiná Bond Girl a o to více sexy. Krátké vlasy, postava snů, kdy se musí nadechnout každý a je silná a akční. Krásným protikladem tmavé Halle Berry je mladičká, krásná Rosamunde Pike s hustými dlouhými vlasy. K té není co dodat a na start kariery si nemohla přát lepší film.Lee Tamahori se do toho opřel po svém a natočil akční, svižnou , vtipnou Bondovku plnou hlášek a odkazů na všechny Bondovky předtím. Je škoda že Brosnan nedostal ještě aspoň jeden film, nebo že nezačal s Bondem dříve. Určitě by si zasloužil více než 4 filmy, když každý z nich má za plných 5 bodů. Brosnan forever. ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Miluju zimu. 1 * za kreace na ledu, 1 * za Mirandu Frost a 1 * za Madonnin main title. Jinak docela shit. Jeden z těch filmů, kdy mi dojde, že bondovky jsou vlastně science fiction. Tady sice až moc brakový, ale zábavný. Na vypuštění páry dobrý. ()

squady odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tahle bondovka se mi vážně vůbec nelíbila. Nevim na co si Pierce hraje, ale ani Halle mi nepřišla jako "oscarová" herečka a její role byla skoro až zbytečná ()

pitrisp 

všechny recenze uživatele

snad nejlepší Bondovka... neviditelné auto? no teda aspoň na chvíli chci být James Bond. Jediná výhrada je, že ve filmu není klasické " Protřepat, nemíchat" ()

oregon.fox 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších Bondů, které jsem měl k vidění. Skoro tak špatné jako "Zítřek nikdy neumírá". Nedokážu to víc popsat, prostě se to neuvěřitelně dlouho rozjíždí a ty akční scény jsou víc než divné a nikterak zábavné. ()

Van 

všechny recenze uživatele

Z bondovek se stávají letní akční blockbustery ve stylu M.Baye,jeho filmy mám rád.Ale bondovky bývaly inteligentní zábava.Kdyby se hlavní hrdina jmenoval jinak a hrál ho jiný herec byl by tu hit roku. ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Môže byť ! Tento James Bond je pre mňa jeden z tých najlepších ktoré boli natočené.Možno aj vďaka prekrásnej čokoládovej Halle Berry,vďaka jeho krásnemu bondmobilu :))Akurát ma sklamal soundtrack celkom dosť :( ()

klaus 

všechny recenze uživatele

Možná mohli sehnat ještě lepší krásku než je Halle Berry. Ale tak je to bondovka a ty jsou vždycky geniální, i když? ()

elduss 

všechny recenze uživatele

Není divu, že se nepodařilo dokázat, že má severní korea atomovku, když si nikdo nevšimne ani satelitu na oběžné dráze:-) A u surfujícího sexy-vampíra, ehm...Bonda, jsem se opravdu nasmál:-)Teď vážně. Tohle se už opravdu nepovedlo. Přetechnizovaná a přeplácaná akce i na Agenta jejího veličenstva. ()

Kňour 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že James Bond mocně nakročil směrem k žánru sci-fi. Posuďte sami: výměna DNA, elektrické brnění, satelit s paprskometem, nebo čím vlastně, neviditelný Aston Martin.... stejně tak většina postav působí dojmem, že byly vytaženy z jakéhosi sci-fi komiksu, téměř v každém záběru, kdy zrovna nebojují s Bondem nebo neběhají, zaujímají okázalý záporácký postoj a pronáší otřepané fráze. Což je sice vlastnost spojující všechny záporáky z bondovek, ale zde to opravdu vyčnívalo. Taky Pierce Brosnan už není zrovna nejmladší, při úvodním záběru jeho přítomnosti na Kubě mě dokonce, nevím proč, napadl výraz "německý sexuální turista". Nicméně v pravý čas se dokáže vytasit s tvrďáckým výrazem, či bondovskou hláškou. Do toho roztomilá Halle Berry a Michael Madsen, který ve své, byť malé roli, vypadá velice dobře. Takže, akceptuji-li nálepku "sci-fi", jsem, no.... řekněme utišen, ale rozhodně ne zcela spokojen. Mimochodem, všimli jste si, že dvě auta vypadnuvší z letadla na konci filmu jsou žluté Ferrari a červené Lamborghini, přestože klasické barvy těchto značek jsou obráceně? ()

Související novinky

Kdy se vrátí James Bond?

Kdy se vrátí James Bond?

25.07.2017

Produkční společnost MGM začala po Spectre přehodnocovat budoucnost Jamese Bonda. Místo rychlého pokračování přišly 2 roky čekání, během nichž se objevily drby o odchodu Daniela Craiga, návratu… (více)

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

26.11.2011

Produkce nové bondovky Skyfall konečně odtajnila, koho bude hrát dávno obsazený Ben Whishaw, jehož proslavila role Grenouilla v Parfému: Příběhu vraha. A je to docela překvapení: jde o roli Q,… (více)

Závod smrti s Jasonem Stathamem

Závod smrti s Jasonem Stathamem

26.04.2007

Když notorický béčkař Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Vetřelec vs. Predátor) nedávno nečekaně zdrhnul z připravované adaptace hororové videohry Castlevania, důvod byl nasnadě: producentské duo… (více)

Reklama

Reklama