Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele agentmiky k tomuto seriálu (2)

Jack Reacher (2022) 

Reacher je za mě seriálové překvapení roku. Docela nenápadná osmidílná série, která ale většinu své konkurence nechává daleko za sebou. Já osobně jsem knížky nečetl, takže nemohu moc porovnávat, ale většina lidí tvrdí, že se kastingově tvůrci seriálu trefili na jedničku. I mě neznámý Alan Ritchson překvapil, není to jen dvoumetrová hora svalů, se kterou se nechcete vydat na pěstní souboj, ale především ukázal, že i herecky má co nabídnout, v emocionálně vypjatých scénách nepůsobil jako dřevo, ale věřil jsem mu absolutně vše. Líbilo se mi to zasazení na americký venkov do menšího městečka. Ostatní herecké osazenstvo též nezklamalo, přehršel vtipných situací potěšil a hlavně jsem si užil akci, ať už tu fyzickou nebo přestřelky. Mimo to vše se do toho Reacher nebál šlápnout a nabídl dosti brutální scény, což jsem ani v koutku duše nečekal. Na druhou sérii se těším jako malé děcko, tento projekt má totiž před sebou pouze a jen zářnou budoucnost. Za mě dávám 8/10 ()

Season 2 (2023) (S02) 

Tak druhá série je za mě menším zklamáním. V porovnání s první řadou tomu uškodilo pár aspektů. Zaprvé, série už se primárně nezaměřuje jen na Reachera jako takového. A to mě přesně v jedničce bavilo. Jasně, ten 4členný tým docela funguje, zejména po herecké stránce. Ale hlášky mi místy přišly tlačené dosti na sílu oproti svému předchůdci. A hlavně i ta akční stránka utrpěla nemalé ztráty. Ta přitaženost za vlasy byla místy už do očí bijící (tohle jsem ani jednou za první sérii nepocítil), hlavně tedy závěrečná epizoda, kdy se ze všech zúčastněných protagonistů stali hrdinové Marvelu a DC...Škoda...A zadruhé...Ten příběh...Nedokázalo mě to pořádně zaháčkovat (asi tomu ani nepomohl záporák Robert Patrick...nemastně neslaně napsaný). Takže...Suma sumárum to vidím na 6/10 Neberte mě nějak špatně, rozhodně to není propadák, Alan Ritchson si to pořád dává s prstem v nose. Jen už to není žádná hitparáda. Snad se to v pokračování opět otočí k lepšímu :) ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama