Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (147)

ramislav 

všechny recenze uživatele

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

Reklama

Zyne 

všechny recenze uživatele

ma to sve mouchy a urcite to neni zadny aspirant na top serial historie. ale da se to celkem bez obtizi zkouknout. nefanousci herni predlohy maji vyhodu. celkove se na serial mozna az prilis nadava, podle me je to proste v pohode prumer, ktery sice nebudu do roztrhani tela hajit a doporucovat, ale zaroven nemam duvod od toho nekoho vylozene odrazovat ()

bozka10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne nefunkčná paodnož značky Resident evil, ktorá neprináša okrem raw-vega,LGBT,africko teenegerského sociálne dramatického výplachu absolútne nič nové.O horore tu nemôže byť ani reč, scény so zombie by sa dali v celom tomto paškvile rátať na sekundy a monštrá na troch prstoch vrátane úplne otrasnej dúhovo rozprávkovej husenice, ktorá evokuje skôr pobavenie ako creepy monštrum.Velmi slabá RE: posledná kapitola pri tomto hnuse vyznieva ako hororový klenot.Otrasný casting, otrasný príbeh, nulové napätie, nulová atmosféra, veľmi amatérky podaná sračka, ktorá dehonestuje značku RE.Silno to líže odpad. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No jo otevřený konec, přesně to co nemám rád. Ale s ostatními sledujícími nesouhlasím, protože já samozvaný profesor zobíkologie říkám, že seriál je podařený, sympatický a dobře zahraný. Jo říkejte si Hardyové a LIVINGDEADové co chcete, jakmile nehraje Mila Jojovič tak je zle co? Těším se na další serii. Na druhou stranu "I am not ok with this" jsem se jí taky nedočkal. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • V epizodě můžeme zhlédnout záznam s názvem „Lisa“. Jedná se o postavu Lisy Trevor, dceru architekta George Trevora, který postavil Spencerovo sídlo v Arklayských horách, v jehož útrobách Lisa žila. Byla unesena a podrobena výzkumu virů T, G a NE-α. Záznam označený jako RC-1998 je datovaný k 24. 3. 1998, tedy přesně čtyři měsíce předtím, co tým Alpha objevil sídlo. (ScarFace_V8)
  • William Birkin byl jeden z hlavních vědců a virologů pracující pro Umbrella Corp. Spolu s Albertem Weskerem (Lance Reddick) stál za vývojem T-viru, a objevil G-virus, jež ho později sám proměnil na monstrum. (NiWi)
  • V čase 26:31 můžeme slyšet tzv. Wilhelm scream. (LUKICKK)

Reklama

Reklama