Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Nabitý, šťavnatý, šílený a ujetý. Musím říct, že jsem se opravdu smál. Vyniající parodie na co si jen vzpomenete. Americké gangy spolu válčí, Ali G - crazy hip-hop nigga se dostává do politiky a všude kam jen vkročí vzbuzuje rozruch. Hlavně aby vobjel každou roštěnu co se na ni podívá a žil s re5pectem. Hraje tu taky malinkatou dvojroli s Kazachstáncem Boratem, se kterým o 4 roky později taky natočí snímek k smíchy potrhání se. Ovšem musí se vždy divák naladit na tu jeho správnou vlnu. Vůbec bych se nevidil, kdyby to dost lidem, obzvláště starším, připadalo hnusné, nechutné, odporné a s čímž třeba souhlasím i já (občas) přehnané. Má svůj osobitý a nezaměnitelný styl. O tom není pochyb. Vyvolává rozporuplné reakce všude tam, kde se jen ukáže. Každý by si na tohoto člověka měl udělat názor sám. Já se přikláním určitě spíš k ano, než naopak. Ve výsledku se jedná o super show. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £5miliónovTržby Celosvetovo $25,600,000Sacha Baron Cohen je fakt niečo, na Angličana fakt moc nadaný komik, vydarene zosmiešňujúci všetko čo mu príde do cesty, hlavne si berie na paškál Americký spôsob života v čom sa fakt moc vyžíva a príde rada aj na Matrixovú akciu, čo je, moc, moc, fajne. /80%/ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič moc, tak ako som nečakal, že s vo filme mihne Borat, ktorému neskôr Cohen venoval skvelý film. Tento film je úžasná kravina, ktorá sa snaží zaujať, najmä tým, že dialógy sú sprosté a vulgárne. Nič proti vulgárnosti. Ak je to dobre umiestnené, zaboduje to za každých okolností. Tu je to ale iný prípad. Sprosté je takmer každé druhé slovo a to už sranda nie je. Je to neuveriteľne trápne a film som dopozeral len nejakou zotrvačnosťou a malou zvedavosťou, či ma to aspoň raz rozosmeje. Tesne pred záverom sa to raz podarilo. Bol to nákres plánu domu a tá detská čmáranina ma fakt pobavila. A to je všetko, pretože inak je tento film sprostá a nudná fraška, ale nepochybujem, že puberťaci a hiphoperi budú z toho hotoví. 20%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejnepochopitelnější na filmu, jehož humor je tak průzračně pochopitelný, pro mne zůstává, jakou bizarní náhodou se v devadesáti našlapaných minutách vtipů založených na mohutnosti Aliho přirození a nicotnosti Aliho intelektu octli všichni ti britští džentlmeni (Michael Gambon, Charles Dance, s odstupem i Martin Freeman). Cohen holt nebude jediný, komu nečiní problém udělat ze sebe za peníze kreténa. 60% Zajímavé komentáře: Oskar, Rex Mundi ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama