Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

castor 

všechny recenze uživatele

Rezavá šílená panenka s černým smyslem pro humor je zpátky a řídnutí thrillerové atmosféry pokračuje. Přesto je to lehký posun nahoru oproti obecně kritizované dvojce. Přesto i tady nejde nevidět množství přešlapů a logických lapsů. Z Andyho je mladík nastupující na vojenskou školu, jakmile ale na její půdě dojde k první vraždě, je mu jasné, odkud vítr fouká. Motiv vraždící panenky, která má nejmenším naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Panenka Chucky s duší sériového vraha Charlese Lee Raye ožívá potřetí a opět se pár lidí na vlastní kůži přesvědčí, že není radno podceňovat na první pohled nesmyslnou verzi jednoho chlapce o tom, že panenky můžou i vraždit. Bohužel toto je jednoznačně nejslabší díl z těch tří filmů, dokonce Chucky v tomto případě už ani nemá nějak moc hlášek, napočítal jsem za celý film snad dvě hlášky, což je vzhledem k předchozím filmům docela málo. A bohužel v tomto případě jsem měl navíc problém brát Chuckyho vážně, jeho vraždění už nebylo nijak nápadité, a asi nejvíc mi vadilo, že z Andyho už je teenager a tím pádem jako by celá ta snaha zabít Andyho ztratila na zajímavosti a atraktivnosti. Tenhle díl mi tedy moc nesedl, ale to neznamená, že je to špatný film, v rámci celé série to je sice podprůměr, ale pokud bych ho hodnotil samostatně, a o to tady asi jde především, tak to na ten průměr bohatě postačí. Ale jak jsem zmínil, Chucky už není příliš vtipný, jeho hlavní oběť už není tak roztomile bezbranná a to prostředí vojenské školy mi tam taky moc nesedělo. V tomto případě tedy, ač velmi nerad, musím konstatovat, že série o Chuckym má sestupnou tendenci. Zatímco prvnímu dílu jsem dal pět hvězd a druhé dílu čtyři hvězdy, tak tomuto třetímu dílu uděluji průměrné tři hvězdy, protože na lepší hodnocení ten film prostě nemá. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Film s veľmi nízkym IQ. Chucky má stále štýl, ale jeho tretí záťah pripomína skôr pilot k televíznemu seriálu. Andy narukuje do armády, Chucky za ním a vojna môže začať. Aspoň to sľuboval námet, lenže armáda je pre maloletých a kde je veľa detí sa toho v komerčnom horore moc premlieť nedá. Vraždy s pár výnimkami dospelých nemajú nápad a záver v lunaparku je iba zúfalou snahou prísť s niečím novým. Ono to celé pripomínalo viac tábor pre skautov, aspoň že mladý Andy zmenil predstaviteľa. Kto pozeral Supermana, určite v ňom spozná pisálka z Daily Planet a popravde keby sa každú chvíľu nesprával ako nemysliaci pako, ľahko si získa sympatie. Takto sa stal obeťou slabučkého scenára aký pokračuje v klesajúcej tendencii kvality. Už teraz sa bojím kam povedú ďalšie Chuckyho zmŕtvychvstania. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

CHUCKY JE ZPĚT A V PLNÉ SÍLE!!! "Dětská hra 3" má snad vše, co postrádal těžce promarněný druhý díl. Perfektní atmosféra, mrazivá hudba, sympatičtí herci, působivé akční sekvence a tuny opravdu vypečených lekaček - to vše činí z tohoto nenáročného horrůrku druhý nejlepší díl série. P.S.: Strašidelný zámek prostě nemá chybu!!!:-)) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno