Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Idylický život Grace Trevethanové se hroutí. Sebevražda manžela, po němž zbyla hromada dluhů, k tomu jeho bývalá milenka a představa, že by Grace měla přijít o svůj nádherný venkovský dům, to vše naši hrdinku donutí, aby se pustila do práce. S pomocí svého zahradníka Matthewa vymění Grace své milované orchideje za marihuanu. Dny i noci tráví ve skleníku, který se promění v jakousi tajnou laboratoř, a doufá, že se Bůh smiluje a dá dobrou úrodu. A vskutku, první ubalený joint z vlastní zahrádky by skolil i indiánského náčelníka. Grace se tedy vydává z bezpečí své vesničky do drsného podsvětí Notting Hillu, aby nalezla odběratele

V úspěšné britské komedii, která sklidila nadšený divácký aplaus už při svém předpremiérovém pražském uvedení na letošních Dnech evropského filmu, ztělesnila hlavní roli renomovaná Brenda Blethynová (známe ji např. z filmů Tajnosti a lži či Tichý hlas), dále hrají Tcheky Karyo (Brutální Nikita, Johanka z Arku) a Craig Ferguson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem trochu víc. tyhle typy komedií mám celkem rád, ale prostě tady jsem se i dost často nudil, vtipy josu sice občas vydařené ale to nemění nic na tom že se tam občas dost nic neděje. A než se objeví "hlavní" zápletka tak si dost počkáme. Film budu považovat za průměr protože mě to fakt zklamalo. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ježiš to bylo pěkný :-) příběh o tom jak jedna milá paní prodávala ve velkém trávu (i když z dobrýho důvodu) a zbohatla na tom...No neni to ohromnej film? :-) Film má pohodovou - takřka rodinnou atmosféru a pobaví zaručeně všechny. Scény, kdy celé městečko zajásá když se v noci rozsvítí obrovský skleník plný marihuany jsou k pokukání...nebo zhulené staré prodavačky čaje...moc fajnová britská komedie, kterou bych chtěl co nejdříve opět vidět! ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Prijemna anglicka komedia, ktora si ma ziskala takou pravou komedialnou atmosferou, doplnenou jemnou naivitou a klasickym anglickym humorom. Brenda Blethyn bola fakt skvela. Svoju Grace zahrala super, radost pozerat na jej vyrovnanost. Spolu so zahradnikom tvorili riadnu dvojku. Ide o starsi film a velmi sa mi to podoba na "Do naha". To vsak bolo trosku z ineho sudka, no tiez boli voditkom financne problemy, anglicko a pozitivna energia, ktoru by clovek aj napriek tomu ze je to komedia, necakal az v takych mnozstvach. ()

Milano182 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej film, kterej jsem viděl už jako malej (utkvěly mi v paměti dvě babičky, který si udělaly čaj z konopí) a nedávno jsem si na něj vzpomněl a pustil jsem si jej.. Nejlepší byl v celým filmu Bill Bailey, ten je prostě bezkonkurenční, vždycky, když si ho představím jako Mannyho, hned se musím smát. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny britsky film o tom, ale slecna/pani zacina v skleniku pestovat omamne a psychotropne latky, teda konkretne marihuanu. A dufa, ze Buh/Allah/Jehova sa zmiluje a da jej dobru urodu /aby to mohla predat a aby mala na rok z coho platit fucktury, to je jasne/. Teda fascinujuce, aj tematika, aj film a aj samotna Brenda Blethyn, ktora bola proste skvela. Taketo filmy potesia dusu nejedneho obstarozneho mentalneho invalida - ako som ja : 69 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Britská vláda dala filmovému štábu na natáčení speciální povolení pro použití 150 rostlin konopí. (Hromino)

Reklama

Reklama