Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent MAcLachlan se specializuje na mimozemské vetřelce. Najde dceru detektiva Becka, který byl mimozemšťanem, a spolu se snaží zabránit šíření parazitových vajec dříve, než bude pozdě... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

monolog 

všechny recenze uživatele

První díl byl akční SF béčko, který sice nebylo nijak hlubším filmem, ale přeci jen dost zábavný a i dobře po formální stránce zpracovaný. Prvních třicet minut je zaplněno konečnou sekvencí právě z prvního dílu, v níž je asi pět minut různě vložených záběrů, který ukazují, jak a kde ten hmyzák nakladl ty vajíčka. Tato část je dobrá a zábavná, ale jakmile je tam novej film, jde atmosféra i příběh někam. Neuvěřitelně hloupý dialogy a příběh vařící doslova z ničeho, to je nejmenším problémem tohoto filmu. Dalším jsou naprosto stupidní postavy a to včetně všech vraždících mimozemšťanů, kteří se chovají spíš jako terče na střelnici. Ani herci nepředvádí nic světobornýho. Představitel novýho mimozemskýho poldy napodobuje jenom MacLachlana z jedničky, jenomže neskutečně unyle podehrává či nedohrává. Postavy se chovají hloupě, veškeré dění je odkázáno na to, jak zloduch chodí a žvástá blbosti, případně přelízá z jednoho tanečníka do druhýho při snad dvacetiminutové scéně z diskotéky. Prostě a jednoduše, za něco v tomto filmu stojí pouze část přejatá z prvního dílu. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

"Budeš někdo jiný?" "Jen v krajním případě." První díl byl docela slušné béčko s několika nezapomenutelnýma scénama. Druhý díl je neoriginální už od začátku, kdy je nám znovu puštěna poslední půlhodina filmu minulého. A na ni navazuje zvláštní, nezáživný "film" o ničem plný neuvěřitelně hloupých nesmyslných dialogů, kde řeč jedné postavy jakoby neměla souvislost s tím, co říká postava druhá. Herecké výkony tomu odpovídají. Plusem je, že občas je to (úmyslně i neúmyslně) docela slušná sranda. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto je kvalitatívne oveľa nižšie, ako originál. Nie sú tu naháňačky a akčných scén je tu tiež minimálne. Mŕtvoly sa kopia, ale nikto to nerieši. Žiadna polícia ani vyšetrovanie. Toto je jednoduché pokračovanie s jednoduchým príbehom i obsahom. Veľa sa toho tu nedeje a aj keď tu bola spomienka na votrelca, tento film zaručene nemá nato, aby konkuroval svižnejším a lepšie organizovaným snímkam z tejto kategórie. Ale aj tak si myslím, že v čiernych číslach si nezaslúži byť. Je veľa sračiek, ktoré sa nedajú dopozerať, ale tento k nim nepatrí. Je slabý, ale aj tak som sa až tak nenudil, tak za mna slabé 3*. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Tajemné zlo 2 je pokračování úspěšnější a lepší jedničky. Dvojka opět pojednává o vesmírném parazitovi, který skáče z jednoho hostitele do druhého. Filmaři dvojky hodně čerpali z jedničky, tak nás ve dvojce skoro nic nového nečeká. Úvod do dvojky tvoří většinu záběrů použitých z jedničky, takže režisér tím zaplnil lehce úvodní část filmu a vlastně si hodně usnadnil práci. No pane režisére, že se tedy nestydíte? Ale, že se jedná o béčkový film, tak Vám to tedy odpustíme, alespoň já. Co se tedy, ale nedá odpustit, jsou herecké výkony. Většina herců hodně přehrává a některé z nich, se nesnaží ani o žádný herecký výkon. Je vidět, že režisér to s herci moc neumí. Jinak se filmařům na dvojce Zla, asi povedli pouze ty některé gore efekty, hlavně když parazit vylézá z jednoho hostitele do druhého. Když to tak celkově vezmu, tak The Hidden 2 je prostě nenáročné béčko s docela dobrým slizkým parazitem, ale které bohužel nesahá ani po paty jedničce. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal jako od režiséra jedničky v nejlepší formě, ale náhle jako kdyby došlo k jeho nečekanému úmrtí a vzal to za něj neumětel Pinsker. Hrozné triky, ještě horší dialogy, naprosto směšná love story a herci působili jako vypůjčení z druhořadého porna. Na poslední čtvrthodinu jsem už neměla nervy, a ne proto, že bych se snad bála. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Přijmení postavy, kterou ztvárnil Raphael Sbarge, se shoduje s příjmením Kyla MacLachlana, který v prvním díle série ztvárnil Lloyda Gallaghera. (hladass)

Reklama

Reklama