Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Tunri 

všechny recenze uživatele

Už zase, zase naprosto stejný sled událostí, naprosto stejná osnova filmu. To je to, co mi na těchto filmech vadí, stoprocentní předvídatelnost. A je jedno, jestli je to Step up 2 nebo Honey. Ty filmy jsou jeden jako druhý, tenhle film je rozdílný pouze v tom, že většina herců jsou černoši. A mimochodem jako rodinný film mi to opravdu nepřijde. Dvě hvězdičky pouze za tanec. I když bych radši dala 1 a půl, kdyby to šlo. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Já přece neříkám, že You got Served mělo špatnej příběh. Já jen říkám, že jsem četl uvěřitelnější leporela, když jsem byl malej. To říkám. Černý děti ve stylových hadrech, který ukazujou, jak je na předměstí L.A. tvrdej život? K smíchu. Ty dvě hvězdičky dávám za taneční scény, které sice stály za to, ale ve Step Up 2 měly mnohem větší drive. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na moje osobné prekvapenie, tento film nezaostáva za inými tanečnými filmami. Myslela som si, že bude troška pre hip-hopovaný ale nevadilo mi to tam. Herci hrali obstojne, aj keď v takýchto filmoch je dôležitý skôr tanec. Zápletka bola klasická, tanec prijateľný. Neboli tam žiadne triky, ktoré by sme predtým nikde nevideli. Soundtrack bol veľmi dobrý, a to ja hip-hop, rap a podobne moc nemusím. Takže tento film neurazí ale ani neočarí, čistý priemer 50% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

I když je všechno strašný klišé, příběh je hroznej, herci ještě horší a celý to nedává smysl (zase jednou je pro všechny mladý nejdůležitější tancovat a utkat se v odvaz free battle dance hey nigga bitvě, kde to všichni rozbalej), jedno se nakládačce musí nechat. Má styl. Tanečníci jsou skvělý, choreo úžasný a pokud by celý film byl sestříhán jen z tanečních bitev, napálil bych plný počet. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tyler Bates: 1. Badaboom - Fabolous [3:41] ,2. Do That Thing - Lil' Kim [3:36] ,3. Take It To The Floor [3:42] ,4. Sprung [3:41] ,5. Out the Hood [4:45] ,6. Streets is Callin' [4:13] ,7. Fizzo Got Flow [3:24] ,8. Happy - Jhene/B2K [3:44] ,9. Smile - Marques Houston [3:00] ,10. Smellz Like a Party - O'Ryan/Rufus Blaq [4:12] ,11. The One - ALT [3:49] ,12. Can I Get It Back - XSO Drive/Red Cafe [3:08] ,13. Ante Up (Robbin' Hoodz Theory) - M.O.P./Funkmaster Flex [3:52], ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film inspiroval autory South Parku (od r. 1997) k napsání 4. epizody 8. série s názvem "You Got F'd in the A". (koci)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama